Pereiti į pagrindinį turinį

Laisvės alėją užkariaus gatvės krepšinis

2013-09-09 09:53 diena.lt inf.
Tomo Raginos nuotr.

Ateinantį šeštadienį, rugsėjo 14 d., į Laisvės alėją kauniečius sukvies gatvės krepšinio 3 prieš 3 turnyras "Žalioji lyga". Šis azartiškas renginys vyks pirmą kartą.

"Džiaugiamės, jog krepšinis yra gyvas lietuvių širdyse ir, ypač kauniečiams, yra tapęs antrąja religija. Tokie renginiai, kaip "Žalioji lyga", yra puikus to įrodymas ir paskata kiekvienam savyje atrasti glūdintį talentą", – teigia pagrindinio renginio partnerio "Sabonio krepšinio centro" vadovas A. Sabonis.

Mieste skambės sirgalių šūksniai ir palaikymo plojimai visiems, pasiryžusiems sugriauti šeštadieninę rutiną išbandant jėgas krepšinio aikštelėje. Azartiškiausi žaidėjai turės galimybę susirungti net šešiose skirtingose lygose – moksleivių (12-18 m.), studentų (19-29 m.), organizacijų ir įmonių, šeimų, vieningoje  moterų ir vyrų  lygose. Geriausių krepšininkų lauks vertingi apdovanojimai.

Aktyviausi renginio dalyviai, jėgas norintys pademonstruoti individualiai, taip pat turės puikų pasirinkimą – "Žalioji lyga" ruošia įdomias kelių kategorijų krepšinio estafetes. Namo bus galima parsivežti skambius "Taikliausio sijono", "Tritaškio karaliaus", "Taikliausios trijulės", "Taikliausio nuo baudų" arba "Krepšinio ateities" apdovanojimus.

Įkaitusią nuo krepšinio euforijos miesto širdį papildys ir gausi pramoginė "Žaliosios lygos" renginio dalis. Bus galima stebėti profesionalių gatvės šokėjų improvizuotus pasirodymus, išvysti, kaip gimsta grafičiai ir tapybos kūriniai bei palikti savo delno atspaudą ant didelio plakato renginio vietoje. Kaip ir dera sportiškam renginiui, "Žalioji lyga" pasiūlys išbandyti rankos taiklumą smiginio varžybose, sužaisti stalo futbolą, dalyvauti šachmatų turnyre. Sveikos gyvensenos punkte dalyviai galės gauti žinių apie sveiką mitybą, sportą, mankštą ir kitus sveikatą gerinančius užsiėmimus.

Daugiau informacijos apie renginį – www.zaliojilyga.lt.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų