Pereiti į pagrindinį turinį

Subalansuota visai šeimai

2024-09-23 10:30 diena.lt inf.

Raudondvario dvare visą praėjusį šeštadienį vyko dienos festivalis „Kartu“, kuriame pramogų netrūko visai šeima.

Nuotaika: daug gerų emocijų suteikė šeimų estafetė.
Nuotaika: daug gerų emocijų suteikė šeimų estafetė. / Organizatorių nuotr.

Renginio metu mažųjų laukė batutai, burbulų šou, nuotraukų kampelis. Šeimos galėjo dalyvauti estafetėje, pasinerti į virtualiosios realybės filmą „Angelų takais“. Šis filmas leidžia žiūrovams peržengti per fizinius paveikslų rėmus ir tapti stebuklingo Mikalojaus Konstantino Čiurlionio pasaulio dalimi. Jame žiūrovai buvo lydimi per 60 žymiausių ir rečiau matomų dailininko darbų, skambant autoriaus muzikai. Į virtualiąją realybę pasinėrę gyventojai galėjo ne tik stebėti, bet ir kurti paveikslą realiu laiku.

Taip pat visi norintys galėjo užsukti į Kauno rajono tautodailininkų parodą „Etnografijos kodas“, skirtą Lietuvos Dainų šventės šimtmečiui paminėti.

Po pietų Raudondvario dvare vyko diskusija, kurioje apie vaikų auklėjimą ir jų užimtumą kalbėjo Kauno rajono savivaldybės vicemerė Raminta Popovienė, visuomenininkas, VšĮ „Pamokos vietoj pamokų“ įkūrėjas Dalius Mackela ir Psichologinių idėjų namų direktorius psichologas Liudas Švipas.

Festivalį vainikavo du koncertai. Scenoje pasirodė jaunosios kartos atlikėja, dainų autorė, žinoma dėl kūrinių „Jei gyvenčiau mėnuly“, „Bučiuok“, „Įsimylėjau“ ir viena geriausių vokalisčių Lietuvoje tituluojama Paulina Paukštaitytė. Puikią nuotaiką užkūrė viena ryškiausių Lietuvos grupių, indie pop žanro atstovai, milijonus peržiūrų renkančių dainų autoriai „Sisters On Wire“.

Renginį organizavo Kauno rajono savivaldybė ir Kauno rajono visuomenės sveikatos biuras.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų