Pereiti į pagrindinį turinį

Per atidarymą grasinta susprogdinti “Žalgirio” areną

2011-08-23 18:22
Per atidarymą grasinta susprogdinti “Žalgirio” areną
Per atidarymą grasinta susprogdinti “Žalgirio” areną / Ingridos Žirlienės nuotr.

Iškilmingas „Žalgirio“ arenos atidarymas praėjo sklandžiai. Iškilmėse dalyvavę kauniečiai ir miesto svečiai nepajuto jokių galimo sprogimo patikrinimo požymių.

Dėk šio melagingo pranešimo Kauno apskrities Vyriausiame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Ketvirtadienį apie 20 val. į pareigūnus kreipėsi pilietis, kurio anketiniai duomenys žinomi, tačiau saugumo sumetimais policija jų neskelbia. Jis pareiškė, kad į savo mobiliojo ryšio telefoną gavo pranešimą, jog tą pačią dieną 21 val. bus susprogdinta „Žalgirio“ arena.

Kaip paaiškėjo vėliau panašaus turinio pranešimą gavo ne vienas žmogus. Žinia apie sprogimą pasiekė kai kuriuos žurnalistus, Vyriausio policijos komisariato atstovę spaudai.

„Mes ir manėm, kad gali būti kažkas panašaus. Tačiau nekilo net menkiausios panikos“, - užtikrino Viešosios tvarkos valdybos viršininkas Remigijus Stukas.

Arena buvo kruopščiai apžiūrėta prieš renginį. Moderniame statinyje įrengtos filmavimo kameros užtikrina nuolatinį jos stebėjimą. Todėl melagingų pranešimų iniciatoriams teks nusivilti. Vargu ar jiems pasisek sukelti sumaištį.

Gavusios informaciją apie grasinimą susprogdinti specialiosios tarnybos įvertino, kad jokių pasikeitimų kameros neužfiksavo, todėl renginio ir varžybų net neketinta nutraukti.

„Gaila, kad yra tokių, kurie gadina kitiems šventę“, - apgailestavo R.Stukas.

Per šventę ir po šventės pareigūnai neužfiksavo nei vieno viešosios tvarkos pažeidimo miesto centre. Ne tik „Žalgirio“ arenos atidarymą, bet ir susirinkusiųjų elgesį viešosios tvarkos sergėtojai įvertino aukščiausiu lygiu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų