Quantcast

Vairuotojai, dėmesio! Pilies žiedo eismo schema padės orientuotis

  • Teksto dydis:

Kauno miesto savivaldybė praėjusią savaitę Pilies žiede pakeitė eismo organizavimo tvarką. Dabar važiuojant Jonavos gatve nuo pilies nebegalima įsukti į žiedą.

„Saugus eismas – svarbiau nei sutaupytos kelios sekundės ar minutės. Vairuotojai raginami atkreipti dėmesį į vadinamosios Pilies žiedinės sankryžos atnaujintą horizontalųjį ženklinimą – įpročius keis tarp pirmosios ir antrosios juostų nubrėžta ištisinė linija“, – kalbėjo miesto atstovai.

Dabar transporto judėjimas iš Senamiesčio Jonavos gatve leidžiamas tik į dešinę, Šauklių gatvės link. „Tuo pačiu naujai nubrėžta ištisinė linija apriboja nesaugią galimybę įvažiuoti į žiedinę sankryžą kertant tris eismo juostas. Kelininkai lygiagrečiai atnaujino važiuojamosios dangos žymėjimą ir P. Vileišio tilto prieigose. Jis palengvins įvažiavimą į žiedą“, – aiškino miesto atstovai.

Saugus eismas – svarbiau nei sutaupytos kelios sekundės ar minutės.

Primename, kad norit iš Senamiesčio važiuoti link Pilies žiedinės sankryžos, reikia iš šios istorinės miesto vietos išvažiuoti Šv. Gertrūdos gatve ir šviesoforinėje sankryžoje sukti į kairę. Taip pat perbraižius Pilies žiedinės sankryžos eismo linijas, dabar į Pakopų take įsikūrusius verslo centrus galima patekti tik iš Šauklių gatvės.

Portalas kauno.diena.lt rašė, kad Pilies žiedinėje sankryžoje pakeitus eismo organizavimo tvarką, dalis vairuotojų važiuoja kaip buvo įpratę seniau ir kerta ištisinę juostą. Taip sukeliamos avarinės situacijos, todėl vairuotojai raginami stebėti kelio ženklus ir ženklinimą bei nepažeidinėti Kelių eismo taisyklių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Egis

Egis portretas
Galvojau kad debilai sėdi tik Vilniuj pasirodo klydau

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Tai daroma ateičiai ( vėliau ten net nebus išvažiavimo - nes sumažės automobilių senamiestyje , iš to atsiras didžiulės spūstys , nes 1500 automobilių pateks į bištono g . , Ir visa ta optinė apgaulė kad veliau liaupsėtų aferistą - vagį - Lietuvos , nato , es , Ukrainos priešą krysą matijošaitį , kad pastatė tiltą - apgavęs kauniečius) , jau aišku kad bus apmokestintas įvažiavimas į senamiestį . Paklauskit pas tuos atmatas iš valstybės tarnybos : kodėl nesureguliuoti šviesoforai ? Taip pat tegu nurodo kiek avarijų buvo tame žiede ir kuriose vietose . Nerasit nei vienos susijusios su šitu įvažiavimų į žiedą . Taip pat paklauskit kodėl vagis krysa matijošaitis su taryba vengė panaikinti spūstis ir padaryti iki 2020 metų Vileišio tilto transporto mazgo rekonstrukcija , kuri būtu nuėmusi spūstis nuo net karaliaus mindaugo g. . O to nedarė nes norėjo prastumti ''kėdainių'' tilto aferą už už 115 mln. Tai yra ne valstybės tarnautojai , tai yra nusikalstam gauja

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
eilinė KAUNO priešų gauja kuri dirbtinai sudarinėja spūstis , užsiima oro tarša , teikia melą ir apvaginėja žmones
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių