Pereiti į pagrindinį turinį

Patikros poste įkliuvo du girti vairuotojai: piliečiams iš Lenkijos kelionė Lietuvoje kiek prailgs

2021-04-03 11:58 diena.lt inf.

Visoje šalyje vykdant sustiprintą judėjimo ribojimų kontrolę, pareigūnams įkliūva ne tik karantino pažeidėjai, bet ir girti vairuotojai.

Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / EItvydo Kinaičio nuotr.

Kaip informuoja Kauno apskrities policija, vidurdienį Kauno rajone, A5 kelyje, patikros poste sustabdytos dvi sunkiasvorės transporto priemonės, kurių vairuotojams nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,78 prom. ir 0,96 prom.

„Šiems piliečiams iš Lenkijos kelionė Lietuvoje kiek prailgs“, – rašoma policijos pranešime.

Kaip skelbta anksčiau, Lietuvos keliuose šventinį Velykų savaitgalį judėjimo ribojimą kontroliuos daugiau nei 3,3 tūkst. pareigūnų, jie dirbs stacionariuose postuose. Policijai talkins ir kitos viešojo saugumo tarnybos.

Taip siekiama užtikrinti judėjimo kontrolę bei kuo didesnį transporto pralaidumą tarp savivaldybių tiems asmenims, kurie vyksta dėl neatidėliotinų priežasčių.

Policijos pareigūnai taip pat skirs daugiau dėmesio susibūrimams viešose erdvėse, tikrins vykstančius keleiviniais traukiniais.

Vidaus reikalų ministerijos duomenimis, praėjusį savaitgalį policija apgręžė beveik 1,4 tūkstančio automobilių. Už ribojimų nesilaikymą surašyti 102 administracinių nusižengimų protokolai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų