Pereiti į pagrindinį turinį

G.Einikis - NKL „Žvaigždžių dienos“ dalyvis

2010-02-24 16:50
G.Einikis - NKL „Žvaigždžių dienos“ dalyvis
G.Einikis - NKL „Žvaigždžių dienos“ dalyvis / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Kovo 6-ąją Pakruojyje vyks Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) „Žvaigždžių diena“. Pagrindinis renginio akcentas - „Vakarų“ ir „Rytų“ komandų rungtynėms. Tarp „vakariečių“ yra ir trijų olimpinių medalių laimėtojas Gintaras Einikis.

Su Palangos „Naglio-Adakrio“ ekipos vidurio puolėju G.Einikiu „Vakarų“ rinktinei atstovaus Saulius Raziulis (Joniškio „Delikatesas“), Aivaras Kvedaravičius (Šiaulių „ABRO-Universitetas“), Brandonas Davisas („Naglis-Adakris“), Alidas Žukauskas („Šilutė“), Laurynas Jacevičius ir Osvaldas Mačernis (abu iš „Mažeikių“), Juozas Blažys („Radviliškis“), Aurimas Šaulis (Tauragės „Bremena-Karšuva“) ir Evaldas Lengvinas (Klaipėdos „Nafta-Uni-Laivitė“). Ekipos treneriai - Aloyzas Rudys ir Dainius Miliūnas.

„Rytų“ rinktinėje žais Mantas Griškėnas ir Vytautas Padgureckas iš Pakruojo „Merestos“, Adomas Drungilas ir Tauras Jogėla iš Kauno „Žalgirio-Sabonio mokyklos“, taip pat Bryanas Harrisonas (Pasvalio „Pieno žvaigždės“), Edgaras Stanionis (Kauno „Erelita-KTU“), Arvydas Gydra (Vilniaus „Akademija“), Remigijus Sugintas (Vilniaus „VKM-Perlas“), Vidmantas Sragauskis (Kauno „LKKA Atletas“) bei Tadas Sebežiovas (Jonavos „Triobet Malsta“). Komandos strategai - Dainius Bertulis ir Vitoldas Masalskis.

„NKL snaiperio“ konkurse varžysis 16 krepšininkų, dėl „Oro karaliaus“ titulo kovos 13 žaidėjų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų