Pereiti į pagrindinį turinį

Nutrauktos „Schalke” ir „St.Pauli” rungtynės

2011-04-02 16:07
Nutrauktos „Schalke” ir „St.Pauli” rungtynės
Nutrauktos „Schalke” ir „St.Pauli” rungtynės / REUTERS nuotr.

Vokietijos čempionate penktadienį buvo žaidžiamos vienerios rungtynės, kurios vyko tarp „St.Pauli” ir Gelzenkircheno „Schalke” ekipų. Susitikimas antrojo kėlinio pabaigoje buvo nutrauktas, o iki tol 2-0 pirmavo „Schalke”.

Pirmasis šio susitikimo įvartis krito 26-ą minutę, kuomet svečių puolėjas Raulis gavęs perdavimą iš komandos draugo Jeffersono Farfano nuginklavo vartininką Benediktą Pliquettą.

Sekantį kartą kamuolys į „St.Pauli” komandos vartus buvo pasiustas 67-ą minutę, kai po Farfano perdavimo jaunasis talentas Julianas Draxleris padvigubino svečių pranašumą.

68-ą minutę Hamburgo miesto komanda liko žaisti dešimt prieš vienuolika, mat futbolininkas Janas Philippas Kalla prieš save išvydo antrą geltoną kortelę ir buvo pašalintas iš aikštės.

Sužaidus dar kiek daugiau nei dešimt minučių, „St.Pauli” klubas liko žaisti jau tik devyni prieš vienuolika. Iš aikštės 79-ą minutę išvarytas buvo raudoną kortelę gavęs Finas Bartelsas.

Šios rungtynės nebuvo baigtos žaisti iki galo, mat vienas iš fanų metė alaus bokalą į šoninį teisėją, kuris negalėjo daugiau tęsti mačo, todėl jis buvo nutrauktas.

 

„St. Pauli” 0 - 2 „Schalke”
26' [0 - 1] Raul
67' [0 - 2] Julian Draxler
68' Jan-Philipp Kalla („St. Pauli”)
79' Fin Bartels („St. Pauli”)

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų