Pereiti į pagrindinį turinį

Apklaus Seimo narės šeimą

2009-03-04 09:00
Apklaus Seimo narės šeimą
Apklaus Seimo narės šeimą / Darijos Vasiliauskienės nuotr. Įtarimai: netrukus į A.Stancikienės namų Nidoje duris pasibels policija, aiškinamasi, kas rašė įžeidžiamus komentarus iš politikės namų kompiuterio.

Neringos policijos komisariate atnaujintas ikiteisminis tyrimas dėl šmeižto internete, artimiausiu metu pareigūnai ketina apklausti Aurelijos Stancikienės šeimos narius.

Įtarimai, kad pernai rudenį iš buvusios Kuršių nerijos nacionalinio parko vadovės Aurelijos Stancikienės namų kompiuterio buvo parašyti įžeidžiamo pobūdžio komentarai internete, pasitvirtino atlikus ikiteisminį tyrimą. Į policiją tuomet kreipėsi Neringos komunalinio ūkio vadovė Danguolė Seselskytė. Direktorė tvirtino, kad ją ir dabartinį Klaipėdos apskrities viršininką Arūną Burkšą įžeidė komentaras, kad esą jie galėjo pasisavinti Lietuvos vandens gelbėtojų asociacijai skirtus milijonus. Neringos policija tyrimą baigė ir nustatė, kad komentarai po straipsniais internete buvo parašyti iš Purvynės gatvėje Nidoje esančių A.Stancikienės namų.

Tačiau pareiškėją informavus apie nustatytą adresą, tyrimas buvo atnaujintas siekiant išaiškinti žinutes rašiusį asmenį.

"Tyrimą atnaujinau, jį atlieka Neringos komisariatas. Jiems pavesta apklausti A.Stancikienės šeimos narius, jei nebus paaiškinta, kas rašė, teks apklausti ir pačią Seimo narę", – tvirtino bylą kuruojantis prokuroras Juozas Sykas.

Pati Seimo narė neigia rašiusi D.Seselskytę įžeidžiančius komentarus. Politikė tvirtino liepos mėnesį pardavusi kompiuterį, o kas galėjo skleisti šmeižikiško pobūdžio komentarus, tikino nežinanti.

"Mano praktikoje tokia byla pirma. Neteko aiškintis politikų šmeižto kampanijų ar panašių dalykų. Tiesa, prieš keletą metų buvo įsilaužta į vienos turizmo firmos Neringoje kompiuterinę svetainę. Tuomet pavyko išaiškinti įmonę ir jos adresą iš kur buvo įvykdytas įsilaužimas", – sakė prokuroras J.Sykas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų