Pereiti į pagrindinį turinį

Apsirūpino alkoholiu

2009-02-12 09:00
Apsirūpino alkoholiu
Apsirūpino alkoholiu / Mildos Skiriutės nuotr. Turtas: iš netoli jūros įsikūrusios kavinės „Ronžės uostas“ vagys pagrobė brangaus alkoholio.

Prieš Švento Valentino dieną vagys apsirūpina alkoholiu. Iš Palangoje šalia jūros įsikūrusios kavinės ilgapirščiai pagrobė brangių gėrimų.

Į kavinę „Ronžės uostas“, esančią Jūratės gatvėje, vagys įsibrovė vakar naktį. Iš pradžių į vidų ilgapirščiai bandė patekti iš paradinės pusės, tačiau jiems nepavyko įveikti durų spynos.

Į kavinę įsibrauta išlaužus kiemo pusėje esančių durų užraktą. Tuo metu suveikė įstaigos signalizacija. Po dviejų minučių čia atvyko saugos tarnybos ekipažas, bet vagys buvo pasprukę.

„Ronžės uosto“ savininkė Daiva Bučienė vakar dar negalėjo pasakyti, kokią žalą padarė ilgapirščiai. Nuostoliai buvo skaičiuojami.

Tačiau pastebėta, kad vagys pagrobė kasoje buvusius 200 litų. Pasigesta brangių alkoholinių gėrimų butelių, bet kiek jų dingo, dar neaišku.

„Įsibrovėliai iš lentynų nugvelbė brangiausių gėrimų butelius, kurie buvo pilni. Nupiltų neėmė. Tai buvo momentinė vagystė. Gal ilgapirščiai iš anksto apsižiūrėjo, ką imti“, – spėjo verslininkė.

Kopų pašonėje esanti kavinė „Ronžės uostas“ žiemą dirba tik savaitgaliais. Nors paprastomis dienomis įstaiga uždaryta, jos šeimininkai čia atvyksta kiekvieną dieną.

D.Bučienė pasakojo, jog pastarąsias dvi savaites keisti dalykai vyko su signalizacija. Naktimis ji suveikdavo po kelis kartus, o dienomis būdavo ramu.

„Manėme, kad yra koks gedimas. Tačiau tokiu atveju signalizacija suveiktų ir dieną, ir naktį. Greičiausiai darbavosi vagys. Gal tikrino, per kiek laiko atvažiuoja apsauga. Jei nebūtų suveikusi signalizacija, nuostoliai galėjo būti dar didesni. Buvome prikaupę alkoholio Valentino dienai“, – pasakojo D.Bučienė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų