Pereiti į pagrindinį turinį

Bendrovė „Klasco“ kviečia miesto gyventojus į Atvirų durų dieną

2024-09-14 02:00 diena.lt inf.

Reaguodama į pastaruoju metu viešojoje erdvėje pasirodžiusią informaciją ir socialiniuose tinkluose išsakytus gyventojų nuogąstavimus dėl Klaipėdos jūrų krovinių kompanijos (KLASCO) vykdomos veiklos, bendrovė kviečia Klaipėdos miesto, ir ypač Vitės kvartalo, gyventojus į Atvirų durų dieną. Siekiant užtikrinti skaidrumą ir atvirą bendravimą bei bendradarbiavimą su visuomene, renginys organizuojamas sudarant galimybę visiems besidomintiems asmeniškai susipažinti su bendrovės darbo procesais, taikomomis technologijomis ir vykdomais aplinkosaugos sprendimais.

I. Gelūno/BNS nuotr.

Atvirų durų dienos vyks 2024 m. rugsėjo 19 d., ketvirtadienį, nuo 16 val. ir 2024 m. rugsėjo 22 d., sekmadienį, nuo 11 val. Susitikimų metu KLASCO generalinis direktorius Vitalij Muštuk su komanda praves išskirtinę ekskursiją po įmonės teritoriją.

„Ekskursijos metu gyventojai pamatys, kaip realiai vyksta krovos procesai, susipažins su kraunamais kroviniais, taip pat išgirs informaciją apie naudojamas krovos technologijas, krovinio tvarkymo procedūras bei kokios priemonės yra taikomos, kad vykdoma veikla atitiktų bendrovei keliamus aplinkosaugos ir saugumo reikalavimus. Kviečiame gyventojus atvykti ir patiems įsitikinti, kad bendrovės veikla yra vykdoma atsakingai ir tvariai“, – sakė bendrovės vadovas V. Muštuk.

Renginio metu bus galima tiesiogiai užduoti klausimus KLASCO generaliniam direktoriui, diskutuoti su bendrovės specialistais, kad būtų kuo aiškiau ir atviriau atsakyta į visus rūpimus klausimus.

Detalesnė informacija ir registracija į renginį – https://www.klasco.lt.

Straipsnis užsakytas

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų