Pereiti į pagrindinį turinį

Darbuotojų ieškos tarp studentų

2009-03-30 09:00
DMN inf.

Nepaisant vis didėjančio nedarbo, darbdaviai ir šiemet tradicinėje LCC tarptautinio universiteto organizuojamoje karjeros mugėje ieškos naujų darbuotojų.

Penktadienį vyksiančioje mugėje sutiko dalyvauti nemažai regiono įmonių, tikinčių, kad perspektyvių darbuotojų paieška svarbi ir nelengvomis ekonominėmis sąlygomis.

Naujų darbuotojų tarp Klaipėdos aukštųjų mokyklų ir kolegijų studentų karjeros mugėje žvalgysis bendrovės "Mars Lietuva", "Rimi Lietuva", "KPMG Baltics", "Lietuvos draudimas", "Lietuvos dujos", "Philip Morris International".

Bendraudami su studentais įmonių atstovai gali išsiaiškinti, kokiomis žiniomis būsimi darbuotojai galėtų praturtinti bendrovę, o mugės metu sukaupti gyvenimo aprašymai leidžia papildyti potencialių darbuotojų duomenų bazę.

Kaip ir kasmet, šiųmetėje karjeros mugėje dalyvaus studentai ne tik iš LCC tarptautinio universiteto, bet ir iš Klaipėdos universiteto bei visų uostamiestyje įsikūrusių kolegijų. Jiems bus pristatyta pažangiausių įmonių veikla, siūlomos karjeros, praktikos atlikimo galimybės.

Karjeros mugė vyks penktadienį, balandžio 3 dieną, nuo 12 iki 15 valandos LCC tarptautinio universiteto Michealsen centre.

"Klaipėdos" inf.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų