Pereiti į pagrindinį turinį

Dėl vadovų uostamiestyje – vis dar nežinia

2012-11-07 18:16
Dėl vadovų uostamiestyje – vis dar nežinia
Dėl vadovų uostamiestyje – vis dar nežinia / Vytauto Petriko nuotr.

Jau kurį laiką be vedėjų dirbantys du uostamiesčio savivaldybės skyriai – vis dar nežinioje. Konkursai naujiems vadovams kol kas nepaskelbti, tačiau tikimasi, jog tai artimiausių dienų klausimas.

„Kada šie konkursai bus paskelbti, priklauso ne nuo mūsų. Vyriausiajai tarnybinės etikos komisijai atidavėme nuostatus, o jie irgi turi savo terminus. Dėl Kultūros skyriaus vedėjo dar reikės kažką pataisyti, – kalbėjo savivaldybės Ugdymo ir kultūros departamento direktorė Nijolė Laužikienė. – Tačiau tai tikrai ne mėnesio, o kelių dienų klausimas. Konkursas gali būti paskelbtas net ir šią savaitę, o po to jau laukia kiti terminai, procedūros.“

Sporto ir kūno kultūros skyriaus vedėjo kėdė savivaldybėje laisva nuo pavasario, o Kultūros skyrius be vadovo dirba nuo rugpjūčio vidurio.

Praėjusį mėnesį paaiškėjo, jog nuo lapkričio 1-osios be galvos lieka ir Jūros šventes organizuojanti viešoji įstaiga „Klaipėdos šventės“. Nors buvo teigiama, kad naująjį vadovą įstaigai bus stengiamasi surasti kuo greičiau, N.Laužikienė pripažino, jog kol kas neatsirado progos atsakyti į svarbius klausimus.

„Ruošiamės diskutuoti dėl pačios koncepcijos, ar ji pasiteisino tokia, kokia buvo pasiūlyta pastaraisiais metais, ar reikėtų ieškoti kokių nors kitų veiklų“, – stringančias vadovo paieškų priežastis įvardijo valdininkė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų