Pereiti į pagrindinį turinį

Į kapines – be nesklandumų

2009-11-02 09:05
Paklausė: klaipėdiečiai išgirdo raginimus lankyti kapų vykti viešuoju transportu – autobusų lūkuriavo nemažai žmonių.
Paklausė: klaipėdiečiai išgirdo raginimus lankyti kapų vykti viešuoju transportu – autobusų lūkuriavo nemažai žmonių. / Nerijaus Jankausko nuotr.

Artimųjų amžino poilsio vietas vakar lankę klaipėdiečiai automobilių spūstyse laiko negaišo. Šiek tiek sudėtingiau patekti į kapines buvo šeštadienį.

Siekiant išvengti mašinų spūsčių, dėl kurių kasmet kapinių prieigose nusidriekdavo kelių kilometrų ilgio automobilių eilės, šiemet nuspręsta ypatingą dėmesį skirti viešajam transportui. Klaipėdiečiai visą savaitę buvo informuojami, jog į Lėbartų ir Joniškės kapines važiuos kur kas daugiau autobusų.

Gyventojai išgirdo raginimus į kapines vykti ne savo transportu, o sėsti į autobusus. Todėl spūsčių išvengti pavyko, o automobiliai sutilpo kapinių prieigose esančiose aikštelėse.

Kur kas daugiau žmonių artimųjų kapus lankė šeštadienį. Tačiau ir tądien nesklandumų pavyko išvengti.

Tam, kad eismas būtų sklandus, jį reguliavo nemažai policijos pareigūnų. Jie automobilių srautus valdė ir prie įvažų į kapines, ir stovėjimo aikštelėse.

Nors šiemet eismas į kapines buvo gerokai pakoreguotas, nukreiptas kitais keliais, pareigūnai jį reguliavo pagal situaciją bei leido važiuoti ir tais keliais, kuriais pagal schemą judėjimas buvo draudžiamas.

Anot policijos pareigūnų, nei vakar, nei šeštadienį nesulaukta vairuotojų, kurie piktintųsi nevaldomais automobilių srautais, skambučių. Nebuvo pranešimų ir apie kapinių prieigose įvykusias avarijas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų