Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdiečiai vis dar traukia į „Lidl“

2016-06-03 14:01

Masinis uostamiesčio gyventojų susidomėjimas parduotuve „Lidl“ juntamas ir dieną po atidarymo. Nuo ryto prie parduotuvės ir vėl nutįso eilė, tačiau ji buvo kur kas trumpesnė ir į priekį judėjo greičiau nei pirmąją parduotuvės darbo dieną.

Penktadienį jau ryto valandomis prie milžiniško populiarumo sulaukusios parduotuvės „Lidl“ nusidriekė maždaug pusšimčio būsimųjų prikėjų eilė.

Tiesa, antrąją prekybos centro darbo dieną viskas vyko kur kas ramiau – eilė judėjo pastebimai greičiau, žmonės joje stovėjo laisviau, o į mažomis kainomis viliojantį prekybos centrą buvo galima įeiti jau po maždaug 20 min. stoviniavimo jos prieigose.

Atidarymo dieną į parduotuvę plūdo daugiausiai senjorai ir namų šeimininkės, o antrąją „Lidl“ darbo dieną eilėje jau buvo galima pastebėti ir daugiau jaunų žmonių.

Kai kurie lankytojų prisipažino čia lankęsi ketvirtadienį, tačiau liko patenkinti įsigytų prekių kokybe, todėl jų įsigyti atskubėjo ir vėl.

Bendrovės „Lidl Lietuva“ atstovai pripažino, kad keliolikos parduotuvių atidarymas Lietuvoje buvo itin sėkmingas, tačiau neatskleidžiama, kiek žmonių ketvirtadienį įvairiuose šalies miestuose aplankė parduotuves.

„Klaipėda, lyginant su kitais, taip pat nenuvylė. Sulaukėme labai didelio susidomėjimo ir juo labai džiaugiamės“, – patikino bendrovės viešųjų ryšių specialistė Valerija Lebedeva.

„Lidl Lietuva“ generalinis direktorius Radostin Roussev-Peine bendrovės išplatintame pranešime pastebėjo, kad ruošiantis parduotuvių atidarymui tikėtasi, kad pirmoji jų darbo diena taps iššūkiu, tačiau pirkėjų gausa pranoko bendrovės lūkesčius.

„Dar malonesnis mums buvo žmonių draugiškumas, sveikinimai bei linkėjimai. Norime padėkoti visiems už dėmesį mums ir kantrybę laukiant eilėse prie parduotuvių. Apgailestaujame, jeigu lankantis „Lidl“ pirmąją darbo dieną teko patirti nepatogumų“, – dėstė generalinis direktorius.

Ketvirtadienį iš viso Lietuvoje atidaryta 15 "Lidl" parduotuvių: 5 Vilniuje, 2 Kaune ir po vieną Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Kretingoje, Telšiuose bei Mažeikiuose.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų