Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdos uostas keis prieš tris dešimtmečius sukurtą prekės ženklą

2023-02-11 18:35 diena.lt inf.

Klaipėdos uosto direkcijai nuo šių metų sausio pradžios tapus akcine bendrove, ji ruošiasi keisti prieš tris dešimtmečius sukurtą prekės ženklą ir skelbs tam konkursą.

Klaipėdos uostas
Klaipėdos uostas / A. Kubaičio / BNS nuotr.

Bus ieškoma prekės ženklo koncepcijos, logotipo, stiliaus knygos ir pristatymo vaizdo klipo kūrėjų, taip pat prekės ženklo stiliaus pritaikymo dizainerių. 

„Klaipėdos uostą šiai dienai atspindintis ženklas buvo sukurtas daugiau nei prieš trisdešimt metų, įkūrus uosto direkciją. Per tą laiką iš esmės nebuvo keisti jo grafiniai elementai“, – BNS komentavo direkcija. 

„Manome, kad atėjo laikas atsinaujinti. Norime, kad naujas uostą atspindintis prekės ženklas būtų modernus, šiuolaikiškas ir atspindėtų kryptį, kuria einame tapę akcine bendrove“, – nurodė ji.

Anot uosto direkcijos, pertvarkius įmonę jos funkcijos išliko tokios pat, tačiau dabar ji gali užsiimti įvairia komercine veikla, o naujas vizualinis identitetas bus kuriamas stiprinant uosto įvaizdį užsienio rinkose ir Lietuvoje, plečiant komercines paslaugas ir veiklos geografiją.

Konkurso laimėtojai turės pristatyti tris galimas prekės ženklo identiteto kūrybinės idėjos alternatyvas, iš kurių direkcija išsirinks tinkamiausią.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų