Pereiti į pagrindinį turinį

Kuriozai kelia šypseną

2009-04-01 09:00

Nors sakoma, kad iš nelaimės netinka šaipytis, kai kurie nusikaltėliai, o kartais ir jų aukos, sukuria situacijas, iš kurių neįmanoma nesijuokti.

Šautuvą pamiršo už durų

Bet kuris policijos veteranas galėtų papasakoti komiškų situacijų iš savo darbo praktikos, tačiau baimindamiesi vadų pasmerkimo ir viešumo jie dažniausiai šias istorijas prisimena tik per draugų susibūrimus. Čia bus minimi tikri uostamiestyje atsitikę įvykiai.

Pretendentu į žiopliausios aukos titulą galima būtų paminėti žmogų, kuris susiruošė kažkur vežti televizorių. Žmogus gyveno daugiaaukštyje, tad apsidžiaugė sulaukęs lifto ir pastatė į kabiną sunkų nešulį, o pats grįžo užrakinti buto durų. Lifto durys užsidarė, ir televizorius vienas nuvažiavo žemyn. Kai po kelių minučių savininkas nuskubėjo į pirmąjį aukštą, televizoriaus neberado.

Panašiai savaitgalį atsitiko 68 metų vyrui, kuris, grįžęs iš medžioklės, prie savo buto durų paliko medžioklinį šautuvą. Vėliau vyras prisiminė girdėjęs, kad kažkas skambino į jo duris. Galbūt praeivis norėjo priminti savininkui apie pamirštą šautuvą, bet pavargęs šeimininkas nepasivargino prieiti prie durų. Kai medžiotojas apsižiūrėjo, kad neturi šautuvo, už durų jo jau neberado ir pranešė policijai apie vagystę.

Sekė žmoną, pamiršo mašiną

Kartą pavydus vyras sekė buvusią žmoną. Pasistatęs automobilį vieno daugiabučio namo kieme jis nuskubėjo tykoti moters, o sėdėdamas pasaloje vaišinosi alkoholiniais gėrimais.

Po kelių valandų sugalvojęs grįžti namo, vyras neberado savo mašinos ir suskubo apie tai pranešti policijai. Mįslinga "vagystė" išaiškėjo greitai. Pasirodo, automobilis buvo paliktas ne ten, kur parodė "seklys", o gretimame kieme.

Senolė griebė už tarpkojo

Vienu didžiausių nevykėliu tarp nusikaltėlių galima būtų pavadinti 25 metų plėšiką, kuris su bendrininku įsiveržė į vienos garbaus amžiaus klaipėdietės butą.

Nusikaltėlis pasodino koridoriuje ant batų dėžės 93 metų senolę ir bandė lipnia juosta užklijuoti jai burną. Garbaus amžiaus moteris pasirodė esanti nepėsčia: ji sugriebė plėšikui už tarpkojo ir smarkiai timptelėjo žemyn. Nusikaltėlis sukaukė iš skausmo ir paleido senutę. Tuo metu jai į pagalbą atskubėjo kaimynai ir plėšiką sulaikė.

Ši klaipėdietė – ne vienintelė sulaikiusi užpuolikus. Kita daugiau nei 70 metų turėjusi senolė taip pat buvo užpulta namuose. Vagys buvo ją surišę. Kol jie neršė po butą ieškodami vertybių, moteris išsilaisvino ir, išsmukusi iš buto, užrakino nusikaltėlius savo namuose.

Netrukus bendrininkų vaduoti atėjo dar vienas vyras. Moteris sugebėjo išsikviesti pagalbą ir jį taip pat sulaikė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų