Pereiti į pagrindinį turinį

Pasikeitė KLASCO vadovas

2009-04-03 09:00
Pasikeitė KLASCO vadovas
Pasikeitė KLASCO vadovas / V.Liaudanskio nuotr. Audrius Pauža

Klaipėdos jūrų krovinių kompanijos (KLASCO) generaliniu direktoriumi nuo rytojaus dirbs Audrius Pauža.

Iki šiol bendrovei vadovavęs Valentinas Greičiūnas pats pasiprašė atleidžiamas iš vadovo posto. Jis šiuo metu atostogauja užsienyje ir komentuoti savo pasirinkimo nenorėjo. V.Greičiūnas paprašė, jam netrukdytų ilsėtis ir tvirtino, jog grįžęs pakomentuos plačiau. Išeidamas atostogų jis prasitarė, jog amžinai dirbti negalima, reikia kada nors ir pailsėti.

Bendrovės atstovai mano, jog vadovas pasitraukė dėl amžiaus. Vasario mėnesį V.Greičiūnas atšventė savo septyniasdešimtmetį.

A.Pauža teigė, jog KLASCO ir “Achemos” grupės vadovybės pasitikėjimas sustiprino įsitikinimus, kad jis gali iš tiesų atnešti naudos ne tik kompanijai, bet ir valstybei bei žmonėms, kurie dirba šioje įmonėje.

Tapti KLASCO vadovu A.Paužai pasiūlė koncerno “Achemos grupė” ir jai priklausančios KLASCO vadovybė. “Žinant, kad sutampa mano ir kompanijos požiūriai, priėmiau pasiūlymą vadovauti kompanijai”, – teigė 46-erių A.Pauža.

Vadovauti didelei krovinių kompanijai A.Pauža nesibaimina. “Šis verslas man žinomas. Daugiau nei dešimt metų vadovavau vienai uosto kompanijų”, – teigė naujasis vadovas.

A.Pauža nuo 1996 metų buvo koncerno „Achemos grupė“ valdomos bendrovės „Krovinių terminalas“ generalinis direktorius. Jam vadovaujant „Krovinių terminas“ pastatė naują 130 mln. litų vertės naftos ir chemijos produktų krovos terminalą.

„Krovinių terminalui“ vadovaus buvęs  KLASCO Krovos terminalo vadovas Audrius Darinskas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų