Pereiti į pagrindinį turinį

Rytas – su dienraščiu „Klaipėda“ ir kava

2012-07-25 05:00
Rytas – su dienraščiu „Klaipėda“ ir kava
Rytas – su dienraščiu „Klaipėda“ ir kava / Vytauto Petriko nuotr.

Mielomis staigmenomis savo skaitytojus nuolat stebinantis dienraštis „Klaipėda“ siūlo naują vasarišką akciją.

Nuo šiol kiekvienas, perkantis laikraštį Lietuvos spaudos kioskuose, už ypatingą kainą bus pamalonintas ne tik svarbiausiomis naujienomis, bet ir gardžia kava. Puodelį kvapnaus gėrimo išsinešti bei dienraštį „Klaipėdą“ bus galima įsigyti tik už 3,54 lito.

„Lietuvos spaudos kioskuose pirkdami laikraštį mūsų skaitytojai gaus papildomą 25 proc. nuolaidą kavai, kurią bus galima išsirinkti net iš keleto rūšių. Šis pasiūlymas galios iki rugpjūčio 13 dienos, – komentavo dienraščio “Klaipėda„ rinkodaros projektų vadovė Milana Mačijauskienė. – Tikimės, kad klaipėdiečiai pasinaudos puikia proga pradėti savo dieną žvaliai – ne tik su aktualiausiomis Klaipėdos, Lietuvos bei pasaulio naujienomis, bet ir puodeliu tonizuojančio gėrimo.“

Juo labiau kad kasdien „Klaipėdos“ skaitytojai bus pamaloninti vis nauju priedu apie uostą, sveikatą, namus, ekonomiką, kultūrą bei pramogas, o šeštadienį – ir leidiniu „TV diena“ su visos savaitės televizijos programa.

„Mūsų skaitytojai jau spėjo įvertinti ir kartu su dienraščiu leidžiamus specializuotus žurnalus. Vien šiemet išėjo septyni tokie leidiniai: “Kur studijuoti„, “Verslo lyderiai 2012„, “Metų klaipėdietė„, “Sveikata„, “Vasaros gidas„, “Moters triumfas„ bei “Olimpiada 2012„. O jau liepos 30-ąją pradžiuginsime dar vienu specializuotu priedu “Klaipėdai – 760„, kuris bus skirtas miesto jubiliejui paminėti“, – pasakojo M.Mačijauskienė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų