Pereiti į pagrindinį turinį

Šalia Klaipėdos kyla logistikos centras

2010-03-22 05:00
Aikštelė: keliautojų žvilgsnį traukia Klaipėdos aerouosto kaimynystėje visai šalia automagistralės verdantys statybos darbai.
Aikštelė: keliautojų žvilgsnį traukia Klaipėdos aerouosto kaimynystėje visai šalia automagistralės verdantys statybos darbai. / Nerijaus Jankausko nuotr.

Automagistrale į uostamiestį ar iš jo vykstantys ratuoti keliautojai nuo šiol gali stebėti ne tik Jakų žiedo rekonstrukcijos darbus. Kiek atokiau, Klaipėdos aerouosto kaimynystėje, pradėti kloti naujo paslaugų komplekso pamatai.

"Klaipėdos" žiniomis, beveik 5 ha teritorijoje Gobergiškės kaime šių metų lapkritį turėtų iškilti Transporto logistikos centras su degaline, administracinėmis patalpomis, 23 numerių moteliu ir viešojo maitinimo įstaiga, taip pat automobilių priežiūros ir remonto patalpomis, automobilių plovykla ir sandėliu.

Šis paslaugų kompleksas statomas vienos didžiausių Vakarų Lietuvos transporto įmonių "Vlantana" užsakymu. Jos direktorius Antanas Stončius nebuvo linkęs atskleisti jokių projekto detalių, o informaciją, kiek įmonė ketina į jį investuoti, įvardijo komercine paslaptimi.

Transporto logistikos centrą sudarys trys statiniai, kuriuos jungs vieningas architektūrinis sprendimas. Projekto vadovas – žinomas uostamiesčio architektas Ramūnas Atas.

"Tai bus modernus pastatų kompleksas, kurio fasadas išsiskirs stiklo, skardos elementais", – komentavo Klaipėdos rajono savivaldybės Architektūros ir urbanistikos skyriaus vedėja Vida Vytienė.

Valdininkės duomenimis, numatomų paslaugų pobūdžiu šis logistikos centras Klaipėdos rajone kol kas neturi analogų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų