Pereiti į pagrindinį turinį

"Smiltynės perkėla": per Jonines poilsiautojai eilėse neužsilauks

2010-06-23 05:00
Eilės: Smiltynės perkėla ruošiasi ilgajam savaitgaliui ir žada, kad keliautojai vargų nepatirs keldamiesi kitapus marių.
Eilės: Smiltynės perkėla ruošiasi ilgajam savaitgaliui ir žada, kad keliautojai vargų nepatirs keldamiesi kitapus marių. / Nerijaus Jankausko nuotr.

Joninėms į Neringą ketinantys keliauti poilsiautojai turėtų be trukdžių persikelti per marias. Bendrovė "Smiltynės perkėla" ilgąjį savaitgalį žada dirbti visu pajėgumu.

Bendrovės direktorius Darius Butvydas patikino, kad susidarius laukiančiųjų eilei, vietoje dviejų keltų dirbs trys.

Neringos sezono atidarymo metu Smiltynėje eilėje automobiliams teko lūkuriuoti nuo 20 iki 30 min. Trys keltai vienu metu gali plukdyti apie 100 automobilių.

Eilėmis piktintis neturėtų ir Kuršių nerijos gyventojai, turtą ar verslą ten turintys asmenys, mat jiems vis dar galioja atskira eilė.

"Smiltynės perkėlos" vadovų žadėtos vienos bendros eilės teks palaukti mažiausiai iki rudens.

"Kol kas kalbamės su visomis gyventojų grupėmis, tariamės su Neringos savivaldybe. Tokiems sprendimams vien įmonės noro nepakanka, teks šiuos potvarkius įgyvendinti pagal Vyriausybės nutarimą. Toks nutarimas jau ruošiamas", – aiškino D.Butvydas.

Neringoje nuosavybę turintys vilniečiai ir kauniečiai vis dar turės išlygą – jiems tebegalios eilės su leidimais tvarka.

"Mūsų užduotis nėra padaryti, kad būtų blogiau, bet priešingai. Tačiau visas įmanomas privilegijas stengiamės išgyvendinti", – pastebėjo D.Butvydas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų