Pereiti į pagrindinį turinį

"Smiltynės perkėla" vis dar be vado

2009-10-15 07:49
Neišrenka: per kelias savaites turėtų paaiškėti, kas vadovaus "Smiltynės perkėlai".
Neišrenka: per kelias savaites turėtų paaiškėti, kas vadovaus "Smiltynės perkėlai". / Robertas Gabrys

"Smiltynės perkėloje" – laikinumo ir laukimo nuotaikos. Prieš keletą savaičių atleidus bendrovei septynerius metus vadovavusį Algirdą Žukauską, naujasis vadas dar nepaskirtas.

Nuo spalio pradžios laikinai generalinio direktoriaus pareigas perėmė 27 metų Tomas Masys, kuris iki A.Žukausko atleidimo "Smiltynės perkėloje" dirbo finansų ir ekonomikos direktoriumi.

Pasak Susisiekimo ministerijos viceministro bei šios bendrovės valdybos pirmininko Arūno Štaro, sprendimas dėl naujo vadovo paskyrimo dar nepriimtas. Taip pat neapsispręsta, ar šioms pareigoms eiti bus skelbiamas konkursas.

"Reikalai dėl naujo vadovo tikrai taip greitai nepajudėjo. Kol kas patys intensyviai ieškome tinkamo kandidato, taip pat laukiame, gal toks žmogus į mus kreipsis pats. Tačiau šiandien dar neturime nė vieno atrinkto kandidato. Dar nenusprendėme ir dėl konkurso, nes jei atsiras mūsų lūkesčius atitinkantis specialistas, kuris turės pakankamai tiek vadybinės, tiek ir darbo patirties šioje srityje, jį paskirsime be konkurso. Pagal akcinės bendrovės įstatymą skelbti konkurso neprivalome", – komentavo A.Štaras.

A.Štaras patikino, kad naujasis vadovas turėtų būti surastas per dvi savaites. Jei per šį laiką neatsiras kvalifikuotas specialistas, kuris būtų tinkamas eiti generalinio direktoriaus pareigas, bus skelbiamas atviras konkursas.

Viceministras neatmetė, kad naujuoju vadovu galėtų būti paskirtas ir T.Masys: "Šis jaunas žmogus turi tikrai labai daug patirties ir žinių. Tiesiog kol kas dar neturėjau galimybės su juo susitikti ir pasikalbėti. Jei jo akiratis bei vizija dirbant šioje įmonėje sutaps su valdybos narių, tuomet neatmetu, kad jis galėtų būti paskirtas į šias pareigas", – pabrėžė A.Štaras.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų