Pereiti į pagrindinį turinį

Spektaklio metu Klaipėdoje kaukė ir dar kauks sirenos

2024-08-07 10:26

Kelias dienas klaipėdiečiai veikiausiai girdėjo ir girdės kaukiančias pavojaus sirenas. Tokie specialieji garso efektai panaudoti elinge videografinio spektaklio repeticijų ir renginio metu. Nors repeticijos ir vyksta ant marių kranto, tačiau dėl vėjo šaižus garsas gali būti girdimas visame mieste ir sudrumsti klaipėdiečių ramybę.

Praneša: vieno spektaklio repeticijų metu kaukė ir dar kauks sirenos, tačiau tai tik specialieji garso efektai.
Praneša: vieno spektaklio repeticijų metu kaukė ir dar kauks sirenos, tačiau tai tik specialieji garso efektai. / Vytauto Petriko nuotr.

Vakar tiek dieną, tiek vakare gyventojai galėjo girdėti pavojaus sirenos garsus.

Tačiau tai ne perspėjimas apie pavojų, o videografinio spektaklio „Carmina Burana“ repeticijos dalis.

P. Lindenau elinge vykstančių repeticijų metu dar porą dienų bus leidžiami sirenos kauksmai, tiksliau – specialieji garso efektai, kurie paprastai įspėja apie pavojų.

Tai ne perspėjimas apie pavojų, o videografinio spektaklio „Carmina Burana“ repeticijos dalis.

Sirenos Priešpilio gatvėje dar bus panaudotos šiandien generalinės repeticijos pradžioje 22.15 val. ir bus leidžiamos vieną minutę, generalinės repeticijos pabaigoje, 23.35 val., jos kauks trumpiau – 20 sekundžių.

Garsinį perspėjimo signalą klaipėdiečiai taip pat išgirs ir ketvirtadienį, renginio pradžioje 22.30 val. signalas skambės vieną minutę, o renginio pabaigoje 23.50 val. sirena vėl bus paleista, tačiau irgi trumpiau – 20 sekundžių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų