Pereiti į pagrindinį turinį

Vyriausiam gyventojui – dėmesys

2017-05-04 10:00

Daugiabučius namus administruojanti įmonė „Vėtrungės būstas“ kuria naujas tradicijas. Garbaus jubiliejaus proga bendrovės atstovai pasveikino vyriausią prižiūrimų namų gyventoją.

Redakcijos archyvo nuotr.

90-ąją gimtadienį klaipėdietis Aleksas Šatkus atšventė gegužės 1-ąją. Rumpiškės gatvės 20B name vyras gyvena jau 43 metus.

Įdomu tai, kad A.Šatkus prisidėjo prie rajono, kuriame gyvena, statybos. Anuomet vyras dirbo sunkvežimio vairuotoju ir veždavo medžiagas statytojams. Šį darbą klaipėdietis dirbo 15 metų.

Garbaus amžiaus vyras ir dabar domisi statybomis. Senjoras džiaugėsi, kad dauguma kaimynų pritarė namo, kuriame gyvena, renovacijai. Pastatas statytas 1961 m.

Paprastai vyresnio amžiaus žmonės priešinasi ar nelabai nori, jog būtų imtasi daugiabučio namo modernizacijos. A.Šatkus tvirtino laukiantis, kada startuos darbai.

„Namas turi būti atnaujintas, gražus ir taupus. Labai laukiu darbų pradžios. Reikia rūpintis savo namu. Juk tai mūsų nuosavybė, o nieko nėra amžino. Reikia atnaujinti“, – pabrėžė vyras.

Klaipėdietis tvirtino, kad jam patinka stebėti, kaip vyksta renovacijos darbai. A.Šatkus atviravo, kad ir dabar praeidamas stabteli prie rajone renovuojamų namų.

„Pavaikštau aplink, apžiūriu. Dabar laiko turiu daug. Nors nesu statybininkas, daug metų dirbau šioje srityje. Man įdomu, kaip viskas vyksta dabar“, – pasakojo vyras.

Daugiabučius namus administruojančios įmonės „Vėtrungės būstas“ direktoriui Mariui Šiauliui jubiliatas paliko aktyvaus, šiuolaikiško žmogaus įspūdį.

Vadovas atkreipė dėmesį, kad A.Šatkus „Vėtrungės būsto“ klientu yra nuo pat įmonės įkūrimo – jau 20 metų.

„Vyriausių mūsų administruojamų gyventojų sveikinimas garbingomis progomis – pagrįsta ir reikalinga tradicija. Mylime savo gyventojus, esame jų gyvenimo dalimi ir džiaugiamės, kad galime pagerbti bei pasveikinti tokių sukakčių metu. Norime būti arčiau gyventojų. Juk kartu siekiame tikslo, kad jų gyvenamoji aplinka būtų tvarkinga, graži“, – pabrėžė M.Šiaulys.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų