Pereiti į pagrindinį turinį

„Blondė“ – prastas pavyzdys

Kokį pavyzdį jaunoms mergaitėms rodo neva didi Lietuvos įžymybė „blondė“? Ji nedainuoja, nešoka, nevaidina kine, neremontuoja namų ir negelbsti gyvybių. Ką ji daro ir kodėl ją rodo per visus televizijos kanalus, interneto portalus ir panašiai? Nejaugi užtenka prisipūsti tam tikras kūno dalis ir ištekėti už turtingo vyro, kad būtum parodyta per televizorių? Gaila, kad smegenų neįmanoma pripūsti. Galėtų atsirasti nauja funkcija televizoriuje – kai kas nors nepatinka, imi ir užblokuoji. Toji moteris būtų viena pirmųjų užblokuotųjų sąraše.

Dalia

Dėl pokšto – skambi antraštė

Mačiau per televiziją laidą, kurioje Vaidas Baumila ir Monika Liu kalbėjo apie vieną jo dainą. Jie juokais diskutavo, kad daina apie meilę neva buvo skirta būtent Monikai. Tačiau, bent aš taip supratau, tai tebuvo tik pokštas. Praėjus kelioms dienoms vienas portalas rašė apie tai kaip apie didžiausią naujieną, išpūsdamas burbulą, kad daina, tik pamanykite, galbūt tikrai buvo skirta Monikai. Perskaičius apėmė juokas, kaip iš nieko galima padaryti neva svarbią naujieną.

Jolita

Rašytojo artimiesiems – užuojauta

Neseniai viename renginyje mačiau sveiką, gyvą, energija plūstantį Rolandą Rastauską. O štai iš penktadienio „Klaipėdos“ sužinojau, kad šio rašytojo nebėra. Jo mirties priežastys nežinomos. Suspaudė širdį. Noriu pareikšti didžiulę užuojautą visiems jį pažinojusiems žmonėms. Jis tikrai buvo geras ir įdomus rašytojas.

Sandra

Dėl pavadinimo – pasiūlymas

Noriu pasidalinti savo mintimis. Suprantate, mes Klaipėdoje turime Minijos gatvę, Nemuno gatvę, Danės gatvę. O dabar vyksta ginčai dėl S. Nėries gatvės pavadinimo keitimo. O jeigu tiesiog nubrauktume „s“ raidę ir taškelį ant „e“? Tada būtų tiesiog Neries gatvė. Nereikėtų pavadinimo visiškai perkeisti, o uždažyti vieną raidę ir taškelį. Visa tai tikrai daug nekainuotų. Būtų įdomu sužinoti, ką kiti manytų apie šį mano pasiūlymą.

Antanas

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų