Pereiti į pagrindinį turinį

Gal čiupinėti nereikėjo

2024-08-28 02:00

Buvome su vyru modifikuotų ir išvaizdžių automobilių renginyje. Ten buvo daugybė mašinų ir dar daugiau besidominčiųjų. Pasidžiaugėme, kad klaipėdiečiams automobilių reikalai – aktualūs ir įdomūs. Aptardami, ką matėme, abu su vyru pastebėjome ir nemalonų dalyką. Buvo akivaizdu, kad automobiliai – nublizginti ir kruopščiai prižiūrimi. Mus supykdė žmonės, kurie vis lietė tuos automobilius, jų langus, traukė durelių rankenas. Su gailesčiu žiūrėjome į tų automobilių savininkus, jie visi stovėjo su šluostėmis rankose ir laukė, kol vėl koks nors smalsuolis nučiupinės jų išpuoselėtus automobilius.

Nijolė

Pamokos neišmoko

Perskaičiau straipsnį apie siaubingus šeštadienio įvykius prie jūros. Nesuprantu, kodėl žmonės taip nevertina savo gyvybės. Antras žmogus žuvo gelbėdamas svetimus vaikus! Gal laikas sunerimti ir aplinkiniams pradėti drausminti paauglius? Ar likusių gyvų jaunuolių tėvai žino, kad jų skęstančius vaikus gelbėjusio vyro jo paties vaikai niekada nebepamatys?

Julius

Sužavėjo pokalbis

Savaitgalį apsilankiau bagažinių turguje ir nugirdau vienos šeimos pokalbį. Dviem vaikams jų mama aiškino, kokius panaudotus daiktus galima įsigyti tokiame turguje, o kokius visgi reikėtų pirkti naujus parduotuvėse. Man patiko tokia išmintinga moters kalba, tai – puikus būdas ugdyti vaikus, mokyti juos, pasakoti, kad ne visada reikia naujų ir prabangių daiktų, kad jiems irgi galima suteikti antrą šansą. Paprastumas žavi.

Monika

Dėl šalies reikia stengtis

Gera matyti, kad Klaipėda auga ir keičiasi. Mūsų miesto pilis jau pasipuošė bokštu, statybos vyksta ne tik miesto pakraščiuose, bet ir širdyje. Visą vasarą Klaipėdoje vyko įdomiausi renginiai, juose pasirodė aukšto lygio žvaigždės. Visa tai verčia pripažinti, kad šalis ir mūsų miestas auga ir stiprėja, o lietuviška kultūra tampa įdomi pasauliui. Viliuosi, kad ateinančios kartos taip pat puoselės lietuvybę taip, kaip dabar tai daryti stengiasi mūsų karta.

Aurelijus

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų