Quantcast

Vienas nusikaltimas išdavė kitą: naminės degtinės ieškoję policininkai rado ir narkotikų

  • Teksto dydis:

Akmenės rajone įtartiną vairuotoją patikrinę policininkai demaskavo naminės degtinės varyklą ir vėliau aptiko narkotinių medžiagų.

Vėlų vasario 20-osios vakarą didžiuliu greičiu nuo Pašakarnių kaimo link Žagarės lėkęs ,,Ford Galaxy“ atkreipė policijos pareigūnų dėmesį ir paskatino juos akyliau pažvelgti į šią transporto priemonę. Ji buvo surasta stovinti viename Šapnagių kaimo kieme. Automobilis buvo neužrakintas, tačiau vairuotojo niekur nesimatė. Pėdsakai sniege rodė, jog vairuotojas nuėjo už namo. Nusekę jais, pareigūnai rado po namo laiptais besislepiantį vyrą.

Išprašytas iš slėptuvės 51 metų Akmenės rajono gyventojas pripažino vairavęs minėtą ,,Ford Galaxy“ ir buvo labai įsitempęs.

Savo nenorą susitikti su policijos pareigūnais jis paaiškino baime, kad jam bus nustatytas girtumas, nes jis prieš kurį laiką buvo gėręs alkoholio. Tačiau alkoholio matuoklis parodė 0.00 prom., o vyro neverbalinė kalba išdavė jį jaudinantis toliau.

Pasiteiravus, ar automobilyje jis neveža draudžiamų daiktų, vyras papurtė galvą. Tačiau tai buvo netiesa.

Kaip pranešė Šiaulių apskrities policija, policijos pareigūnai rado medžiaginį maišelį su dviem penkių litrų plastmasiniais indais. Iš jų sklido specifinis naminės degtinės kvapas. Paaiškėjo, kad vyras vežė juos šiame kaime gyvenančiam žmogui.

Pradėjus ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų gabenimo, vyro gyvenamojoje vietoje buvo atlikta krata, kurios metu rasti daiktai dar labiau sustiprino įtarimą, jog vyras gamina naminę degtinę. Čia buvo aptiktas naminei degtinei gaminti skirtas aparatas, plastikinis butelis su trimis litrais naminės ir beveik 123 litrais raugo, tinkamo jai gaminti.

Ikiteisminis tyrimas pareigūnus atvedė dar ir pas Akmenėje gyvenantį 61 metų vyrą. Tyrėjai jo gyvenamojoje vietoje rado 12,6 litro naminės.

Be to, čia rasta ir tai, ko nesitikėta – pora paketėlių su, įtariama, narkotinėmis medžiagomis bei 100 ml rūkomojo skysčio su psichotropinėmis medžiagomis „Smile“. Jie priklausė vyro sūnui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

?

? portretas
o prie ko cia pieno butelis?

Vilniuje tą patį rasite

Vilniuje tą patį rasite portretas
Pas Angelę Švetkauskaitę bute dar daugiau tokių linksminamųjų rasit. Baltupiuose.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių