Pereiti į pagrindinį turinį

Shakira ir jos gyvenimo draugas susilaukė berniuko (papildyta)

2012-12-28 13:56
Shakira ir jos gyvenimo draugas susilaukė berniuko (papildyta)
Shakira ir jos gyvenimo draugas susilaukė berniuko (papildyta) / Scanpix nuotr.

Kolumbijos superžvaigždė Shakira ir jos draugas, Ispanijos futbolo žvaigždė Gerard'as Pique sulaukė kiek pavėluotos didžiulės Kalėdų dovanos - jie tapo berniuko tėvais.

35 metų „Hips Don't Lie“ atlikėja pirmąjį savo ir G.Pique vaiką pagimdė ketvirtadienį, o pakilios nuotaikos apimtas jos 25 metų partneris džiugiomis naujienomis pasidalijo Twitter.com.

„Mūsų sūnus gimė! Mes labai laimingi! Ačiū visiems už jūsų žinutes!“ - 4,7 mln. savo „sekėjų“ ispaniškai parašė „FC Barcelona“ žaidėjas.

Naujagimio vardas kol kas neskelbiamas.

Shakira ir G.Pique susipažino, kai dainininkė filmavo vaizdo klipą „Waka Waka“ Pietų Afrikos Respublikoje (PAR) vykusiam pasaulio čempionatui. Savo santykių jie neslėpė nuo 2011 metų kovo, o rugsėjo mėnesį „Facebook“ paskelbė, kad Shakira laukiasi.

Po to pareiškimo „Tortura“ dainininkė džiugiai kalbėjo apie savo nėštumą, dalijosi didėjančio pilvuko nuotraukomis. „Galėčiau taip gyventi dar devynis mėnesius“, - parašė ji prie savo ir G.Pique nuotraukos.

Shakira susitikinėti su G.Pique pradėjo netrukus po to, kai po vienuolikos metų draugystės išsiskyrė su Antonio de la Rua.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų