Pereiti į pagrindinį turinį

J.Leitaitė, V.Vyšniauskas ir M.Vitulskis dainuos apie meilę

2011-02-10 01:14
J.Leitaitė, V.Vyšniauskas ir M.Vitulskis dainuos apie meilę
J.Leitaitė, V.Vyšniauskas ir M.Vitulskis dainuos apie meilę

Šeštadienį solistai Judita Leitaitė, Vaidas Vyšniauskas ir Merūnas Vitulskis surengs meilės dainų koncertą klaipėdiečiams.

Dainininkams akompanuos koncertmeisterė Audronė Juozauskaitė, vakarą ves aktorius Petras Venslovas.

Anot rengėjų, šis koncertas ne šiaip sau pavadintas „Apie meilę...“ – jis adresuotas publikai, kuriai žodis „meilė“ yra nesvetimas... Ir apie meilę kiekvienas kalba savaip...

Artėjant Šv. Valentino dienai žinomų atlikėjų trijulė su šia programa jau pasirodė Šiauliuose, ketvirtadienį ją atliks Panevėžyje, o po koncerto Klaipėdoje sekmadienį dar dainuos Kaune. Specialiai šiam muzikiniam meilės vakarui jie parengė gražiausias dainas, romansus, arijas apie meilę.

Vienintelė šioje dainininkų trijulėje moteris – itin artistiška Lietuvos operos primadona, kurios kūrybinė veikla tapo neatsiejama Lietuvos kultūros dalimi. 2004-aisiais už nuopelnus Lietuvos muzikinei kultūrai J.Leitaitė apdovanota Vytauto Didžiojo ordino Riterio kryžiumi.

Kartu pasirodys visiems puikiai žinomas Lietuvos dainininkas, nepaprasto balso savininkas, tarptautinių dainų festivalių laureatas M.Vitulskis ir kelių respublikinių konkursų laureatas bei tarptautinį pripažinimą pelnęs tenoras Vaidas Vyšniauskas.

Koncerto rengėjai ir atlikėjai žadėjo, kad publikos laukia nepaprastas vakaras – kupinas šiltų emocijų, gražių prisiminimų ir neišdildomų įspūdžių.

Koncerto organizatorius – VšĮ ATM kompanija.

J.Leitaitė, V.Vyšniauskas ir M.Vitulskis Klaipėdos koncertų salėje programą „Apie meilę...“ dainuos vasario 12 d.18 val.

Bilietai – po 20, 30, 40 Lt. Juos platina „Bilietų Pasaulis“, Bilietai LT. Bilietus taip pat galima įsigyti Klaipėdos žvejų rūmų ir Klaipėdos dramos teatro kasose.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų