Pereiti į pagrindinį turinį

Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai

2011-08-26 16:56
Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai Krepšinio sirgaliams gurmanams - trispalviai cepelinai

Penktadienį sostinėje "Agotos gryčioje" buvo pristatyti vieninteliai Lietuvoje trispalvės spalvų cepelinai. Kaip teigė idėjos autorius Egidijus Petrauskas, Lietuvos nacionalinis patiekalas pristatomas Lietuvoje vyksiančio Europos vyrų krepšinio čempionato proga.

"Idėja kilo Kauno "Žalgirio" arenoje stebint Lietuvos - Ispanijos rungtynes. Tiesiog pamačiau daug geltonai, žaliai ir raudonai apsirengusių žmonių. Draugams kilo mintis, kodėl gi nepadaryti ir trispalvės spalvų cepelino,"- sakė E.Petrauskas. "Grįžę iškart ėmėmės darbų ir gavom rezultatą", - teigė cepeliną trispalvės splavomis nudažęs Lietuvos rinktinės sirgalius.

"Šis cepelinas tikrai skiriasi nuo tradicinio. Jį sunkiau pagaminti. Reikia daugiau produktų, tai ir kaina bus didesnė", - sakė restorano savininkas. "Cepelinas nudažytas tik natūraliais dažais, gaunamais iš burokų, morkų ir petražolių", - kelis trispalvio cepelino ingredientus vardijo jau dvidešimt metų cepelinus gaminantis Egidijus. Anot jo, cepelino skonio daržovės labai nepakeičia.

Pasak E.Petrausko, cepelinai prekyboje pasirodys jau nuo kitos savaitės ir kainuos apie dvylika litų, o jei klientai pageidaus, cepelinai bus gaminami ir pasibaigus krepšinio čempionatui.

Pasak E.Petrausko, kol kas cepelinai gaminami tik su mėsa, tačiau bus pasiūlyti cepelinai ir su varške bei grybais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų