Pereiti į pagrindinį turinį

Neve Campbell nebenorėjo vaidinti ketvirtoje „Klyksmo“ dalyje

2011-04-11 13:30
Neve Campbell nebenorėjo vaidinti ketvirtoje „Klyksmo“ dalyje
Neve Campbell nebenorėjo vaidinti ketvirtoje „Klyksmo“ dalyje / Incognito films nuotr.

Neve Campbell tik po ilgų įtikinėjimų vėl sutiko vaidinti naujoje filmo „Klyksmas“ dalyje - „Klyksmas 4“ ir tikina, dabar šiuo sprendimu esanti labai patenkinta.

 N. Campbell vaidino visose iki šiol pasirodžiusiose  trilerio „Klyksmas“ dalyse.  

„Iš pradžių dvejojau. Prieš dešimtmetį, po trečio filmo, pažadėjau, kad daugiau niekada nevaidinsiu „Klyksme“. Tuo metu maniau, kad trijų dalių jau gana ir daugiau bus nebeįmanoma sukurti nieko įdomaus, - pasakoja aktorė, - Tačiau visi buvo tokie sužavėti minties sukurti dar vieną filmą ir pasidavę nostalgiškoms nuotaikoms. Netgi šeima man sakė, kad turėčiau sutikti.“

Po pokalbio su „Klyksmas 4“ scenaristu Kevinu Williamsonu, N. Campbell abejonių nebeliko – naujoji trilerio dalis bus puiki: „Kevinas man išdėstė busimo filmo idėją ir aš supratau, kad turiu to imtis.“

Aktorei patiko, kad jos vaidinama herojė Sidney Prescott, ankstesnėse filmo dalyse buvusi pagrindiniu žudiko maniako persekiojimų taikiniu, filme „Klyksmas 4“ bus nebe auka, o stipri moteris, padedanti išgyventi kitoms smurto aukoms.

„Labiausiai man patiko tai, kad Sidney nebėra beviltiška auka, kad ji rado savo vietą gyvenime ir padeda tvarkytis su problemomis kitiems. Ji tapo stipria kovotoja,“ - atskleidžia N. Campbell.

Filme „Klyksmas 4“  kartu su N. Campbell vaidina gausus Holivudo žvaigždynas: Davidas Arquette‘as, Courteney Cox, Kristen Bell, Emma Roberts, Hayden Panettiere ir kiti.

Pasaulinė filmo premjera ir Lietuvos kino teatruose jau šį penktadienį, balandžio 15 dieną.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų