Pereiti į pagrindinį turinį

Pedofilo patėvio vaikystėje išprievartauta mergina tapo vieniša motina

2013-01-15 13:56
Pedofilo patėvio vaikystėje išprievartauta mergina tapo vieniša motina
Pedofilo patėvio vaikystėje išprievartauta mergina tapo vieniša motina / DMN archyvo nuotr.

Elita – graži 17-etė mergina, gyvenanti Kazlų Rūdoje. Pamatęs ją, niekuomet neįtartum, kokie siaubingi išgyvenimai teko gležniems šios merginos pečiams.

Kuomet jai buvo vos 7-eri metukai, Elitą išprievartavo patėvis. Iš darbo grįžusi mergaitės mama rado tą gyvulį dar besitaisantį kelnes. Vyras dėl šio nusikaltimo ir dabar atlieka bausmę įkalinimo įstaigoje, tačiau Elitos ramybėje nepalieka – rašinėja grasinančius laiškus. O laisvę jis išeis jau netrukus. Tačiau tai tik viena priežasčių, kodėl mergina kreipėsi pagalbos į televizijos laidą „24 valandos“.

 

Po išžaginimo ji bijojo, kad niekada nebegalės turėti vaikučių. Tad iš tos baimės pirmojo susilaukė būdama vos 13-os. Dar po dviejų metų gimė antras sūnus. Vaikučių tėvas Ovidijus už Elitą vyresnis ketveriais metais. Pora oficialiai susituokusi. Deja, gimus antrajam vaikeliui, Ovidijus pamiršo turintis šeimą. Praėjusiais metais jis vos kartą aplankė savo sūnus. Ir tai, pasakoja Elita, su buteliu rankoje. Niekur nedirbantis jaunas vyras šeimai dabar visiškai nepadeda, tad dar besimokančią merginą ir jos sūnelius išlaiko močiutė.

Ši istorija – tai ne pikantiškų detalių vaikymasis, pasinaudojant beribiu Elitos atvirumu. Tai istorija apie gerokai per anksti subrendusią moterį, einančią per gyvenimą aukštai iškelta galva. Tiesiog šiuo metu jai reikia pagalbos.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų