Pereiti į pagrindinį turinį

A. Winehouse bičiuliai: ji pati rinkdavosi smurtautoją vyrą

2013-05-20 17:31
A. Winehouse bičiuliai: ji pati rinkdavosi smurtautoją vyrą
A. Winehouse bičiuliai: ji pati rinkdavosi smurtautoją vyrą / Scanpix nuotr.

Naujoje knygoje pirmą kartą atvirai prabylama apie įtemptus Amy Winehouse santykius su jos tėvu. Knygoje „Amy Winehouse: The Untold Story„ (Amy Winehouse: nutylėta istorija“), kurią parašė Chloe Govan, teigiama, jog dainininkė mėgino nusižudyti būdama vos dešimties metų, kai jos tėvas Mitchas Winehouse'as paliko Amy motiną Janis dėl kitos moters, skelbia „The Sun".

Knygoje taip pat yra rašoma, kad skandalingąją žvaigždę, kuri prieš savo mirtį 2011 metais buvo panirusi į alkoholį ir narkotikus, taip sukrėtė tėvų skyrybos, jog ji netrukus pradėjo rūkyti kvaišalus, žaloti save ir mėgino žudytis, išgerdama didelę vaistų dozę.

Visuomet buvo manoma, kad Amy problemos su narkotikais prasidėjo po to, kai ji sutiko savo būsimą vyrą Blake'ą Fielder - Civilą, kuris pripratino ją prie heroino.

Amy karjera pradėjo smukti žemyn, kai ji 2007 metais per nedidelę ceremoniją Majamyje ištekėjo už Blake'o, skelbia Delfi.lt.

Anot vienos bičiulės, didžiausia poros problema buvo ta, jog Blake'as jautėsi neužtikrintas dėl savo žmonos karjeros. „Antrasis Amy gyvenimo vyras buvo muzika ir pavydas vedė Blake'ą iš proto", - sakė ji.

„Ji buvo tas žmogus, kuris savo rankose turėjo pinigus, buvo liaupsinamas ir bet kuriuo momentu galėdavo viską atmesti. Taigi jis norėjo užsitikrinti, kad ji nepabėgs“. Ta pati draugė taip pat pasakojo, kaip pora mėgaudavosi „emociniu sadizmu ir mazochizmu“, įžeidinėdami vienas kitą bjauriais žodžiais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų