Pereiti į pagrindinį turinį

Balkono stiklinimas – rimtas darbas

2013-05-24 14:31
Balkono      stiklinimas – rimtas darbas
Balkono stiklinimas – rimtas darbas / Vytauto Liaudanskio nuotr.

„Ketiname stiklinti balkoną, tačiau girdėjome, kad nekokybiškai atlikus darbus į balkoną gali skverbtis vanduo. Kaip to išvengti? Į ką reikėtų atkreipti dėmesį, užsakant balkono stiklinimo paslaugą?“, - klausia skaitytojas Aurimas.


Specialisto  komentras

Valentinas Pliuta, Bendrovės „Valentino langai“ direktorius

Gavę tokios paslaugos užsakymą, pirmiausia pas klientą siunčiame specialistą, kuris įvertina situaciją, apžiūri balkoną, nustato, kaip ir kokiu būdu būtų galima geriausiai atlikti montavimo darbus. Taip pat vietoje su užsakovu aptaria visus stiklinimo niuansus bei medžiagas, kurios bus naudojamos montavimo metu.

Labai svarbu išsiaiškinti, kokie yra užsakovo lūkesčiai, todėl parengiamas balkono projektas. Kai viskas detaliai išsiaiškinama ir pasirašoma sutartis, specialistai užfiksuoja balkono matmenis, apskaičiuoja konstrukcijas, prasideda gamyba.

Montavimo darbus svarbu patikėti kvalifikuotiems specialistams, meistrams, kurie turi patirties, tik taip bus užtikrintas puikus rezultatas. Kad lietus nepatektų į balkono vidų, montuojamas skardinis stogelis, tvirtinamos apatinės skardos, priklausomai nuo balkono tipo, klijuojamos PVC juostos. Visos sandarinimo siūlės užtaisomos specialiais hermetikais ir montavimo putomis, naudojamas aukštos kokybės silikonas. Visada pabrėžiame, kad naudojame ypač kokybiškas sandarinimo medžiagas, o šaltuoju sezonu – specialiai tam pritaikytas montavimo priemones.

Kadangi balkono stiklinimo sistemų montavimas reikalauja profesionalių žinių ir patirties, „Valentino langai“ turi atskirą montuotojų brigadą, kuri specializuojasi būtent šioje srityje. Darbuotojai kokybiškai stiklina kampinius, suapvalintus, nestandartinius balkonus su įvairių tarpų sandarinimo darbais. Be abejo, šiai paslaugai teikiama garantija. Patikėjus balkono stiklinimą patyrusiems specialistams, išmanantiems savo darbą, ateityje dėl įstiklinto balkono neturėtų iškilti jokių problemų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų