Pereiti į pagrindinį turinį

Atlikėjo P. Šaliapino motiną šokiravo jo išrinktosios amžius

2013-08-20 12:55 diena.lt inf.

Naujiena apie žinomo rusų liaudies dainų atlikėjo Prochoro Šaliapino sužadėtuves su pagyvenusia verslininke Larisa Kopenkina sukrėtė visą Rusiją, rašo žurnalas "StarHit". Pora į didelį amžiaus skirtumą nekreipia dėmesio ir stebisi, kodėl 28-erių metų amžiaus skirtumas stebina ne tik visus aplinkinius, tačiau ir jų šeimų narius.

"Mes kovosime iki pabaigos. Esu tikra, kad ji (sūnaus mylimoji Larisa) sumokėjo būrėjai, kad toji užkerėtų mano sūnų. Kaip daugiau galima paaiškinti tokius santykius?", - siaubo neslėpė moteris.

Jai pritaria ir verslininkės sūnus, kuris yra ir savo motinos išrinktojo bendraamžis. "Jis atėmė iš manęs mamą. Ji pasikeitė, nors jos akys taip nedėgė nuo tada, kai ji išsiskyrė su tėčiu, tačiau aš manau, jog ji turėtų susitikinėti su savo amžiaus vyriškiu", - kalbėjo jaunuolis.

Tačiau 29-erių atlikėjo tėvas laikosi kitos nuomonės ir į sūnaus asmeninį gyvenimą kištis neskuba. Jis mano, jog jei jau vestuvių data numatyta ateinantį mėnesį, jaunojo P. Šaliapino niekas nebeperkalbės. "Laikas parodys", - tikisi atlikėjo tėvas.

Žinomas Rusijos šou pasaulio atstovas su 57-erių metų amžiaus moterimi susipažino prieš pusmetį atostogų Jamaikoje metu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų