Pereiti į pagrindinį turinį

Atskleidė šiurpią tiesą: E. Preslio dukra du mėnesius namuose laikė mirusio sūnaus kūną

2024-10-10 12:31 diena.lt inf.

Dainininkė ir Elvio Preslio dukra Lisa Marie Presley, kuri mirė 2023 metų sausį, du mėnesius savo namuose laikė savo mirusio sūnaus Benjamin'o Keough'o kūną, rašoma „NBC News“.

Scanpix nuotr.

Informaciją apie tai, jog L. M. Presley du mėnesius laikė savo nusižudžiusio sūnaus kūną, kuriam tuo metu buvo 27-eri, pateikė moters dukra, aktorė Riley Keough, po motinos L. M. Presley mirties išleisdama knygą „From Here to the Great Unknown“ (liet. „Iš čia į didžiąją nežinią“).

E. Preslio anūkas ir L. M. Presley sūnus nusižudė 2020 metų liepos 12-ąją savo namuose Kalabase. Sūnaus netektį sunkiai suvokusi L. M Presley išgyveno didelį sielvartą, todėl ji, kaip rašoma knygoje, nusprendė suteikti sau laiko, kad galėtų su juo atsisveikinti.

„Mano mama laikė brolį namuose su mumis, o ne morge“, – rašė dainininkės dukra. „Jie mums pasakė, kad jei galėtume prižiūrėti kūną, galėtume turėti jį namuose, todėl ji kurį laiką laikė jį mūsų namuose ant sauso ledo.

Scanpix nuotr.

Ji tęsė: „Mano mamai buvo tikrai svarbu turėti pakankamai laiko su juo atsisveikinti, kaip ji darė su savo tėčiu.“

L. M. Presley buvo vienintelis roko ikonos E. Preslio vaikas.

Įtakos turėjo tėvo pavyzdys

L. M. Presley tikino, kad įtakos jos sprendimui turėjo jos tėvo E. Preslio pavyzdys – jo palaikai taip pat kelias dienas po mirties gulėjo jų namuose. Moteriai tuo metu buvo devyneri metai, ji džiaugėsi galimybe praleisti dar šiek tiek laiko šalia mirusio tėvo.

„Mano namuose yra specialus miegamasis. Jame laikiau Beną du mėnesius“, – knygoje teigė L. M. Presley. „Kalifornijos valstijoje nėra įstatymo, kad privalai ką nors palaidoti nedelsiant. Radau labai empatišką laidojimo namų savininką. Pasakiau jam, kad tą patį dariau su savo tėvu po jo mirties, tai labai pasiteisino, nes galėjau eiti ir leisti laiką su juo. Kalbėdavau su juo.“

Ji rašė, kad priprato juo rūpintis. „Manau, kad bet kuris kitas žmogus būtų išsigandęs, jei jo sūnus būtų taip laikomas. Bet tik ne aš.“

Kambaryje, kuriame laikė B. Keougho kūną, buvo palaikoma 55 laipsnių temperatūra.

Atsiminimų knyga. Scanpix nuotr.

Absurdiška situacija

Knygoje aprašoma ir kita kurioziška situacija, kuomet mama ir dukra nusprendė pasidaryti tatuiruotes. 

Mano mama sakė, kad net jaučia, kaip jis su ja kalba. Tai beprotybė, mama, ką tu darai?

Tatuiruočių meistras atvyko į jų namus. Kadangi kalba pakrypo apie nusižudžiusį sūnų, menininkas paprašė parodyti bendrų jų šeimos nuotraukų, bet vietoj to, L. M. Presley atsakė, kad negali pateikti nuotraukų, bet gali parodyti. Tada nusivedė meistrą į specialų kambarį, kuriame ji saugojo savo mirusį sūnų.

„Mama paprašė to vargšo žmogaus pažvelgti į jos mirusio sūnaus kūną. Gyvenau nepaprastai absurdiškai, bet ši akimirka patenka į geriausių penketuką“, – rašė R. Keough.

Tatuiruotės momentas taip pat visus paskatino susivokti, kad B. Keougho kūnui reikia rasti galutinę poilsio vietą už namų ribų.

„Tai darosi keista. Mano mama sakė, kad net jaučia, kaip jis su ja kalba. Tai beprotybė, mama, ką tu darai?“ – knygoje klausė dukra R. Keough.

E. Preslio dukra mirė nuo komplikacijų, kurias sukėlė antsvorio gydymui skirta operacija.

B. Keough'as ir jo motina yra palaidoti Greislende.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų