„Televizijoje gaminu ne pirmus metus, bet patiekalai iš laidos iškeliavo į knygą pirmą kartą, nors pasaulyje tai – gana įprastas reiškinys. Ši knyga – dovana ir atsakas į žiūrovų pageidavimus“, – sako B. Nicholson.
Žinoma moteris tvirtina labai dažnai po laidos sulaukianti prašymų per LRT rodytus receptus užrašyti. Juolab, kad šį sezoną pristatomi patiekalai yra labai kruopščiai atrinkti – B. Nicholson pabrėžė televizijos darbą vertinanti labai rimtai, ir besistengianti surasti ir sugalvoti tokius receptus, kurie būtų naudingi, skanūs ir nauji. Ir, jos manymu, šį sezoną tai puikiai pavyko.
„Taip, yra nuostabus dalykas – LRT mediateka, kur gali viską pasižiūrėti, bet man pačiai labai norėjosi, kad tie receptai neklajotų padangėje. Be to, ir aš pati labai mėgstu ir vertinu kulinarines knygas, esu net šiokia tokia jų maniakė“, – kalba B. Nicholson.
Kulinarė pripažįsta, kad knygoje atskleidė ne tik savo virtuvės paslaptis, bet ir parodė kitą – televizinio darbo virtuvę.
„Tie žmonės, kurie dirba televizijoje, supranta, kad laidoje yra ne tik vedėjas, o visa komanda, kuri dirba. Esu ekrane, kalbu daugiausiai, kartais – net per daug, bet už manęs ir šalia manęs yra nuostabi komanda, kuri sukuria vaizdą, nuotaiką, ir, tikiuosi, malonumą žiūrovui. Visuomet sakau, kad atvirumas – geriausia politika. Man smagu parodyti, kaip vyksta kulinarinės laidos kūrimas“, – intriguoja televizijos laidos vedėja.
Visas pokalbis – vaizdo įraše.
Naujausi komentarai