Quantcast

C. Dion išpažintis: taip, aš verkiu, bet šou turi tęstis

Gedulas, vaikai, karjera, sugrįžimas į sceną – praėjus keturiems mėnesiams po savo gyvenimo meilės René Angélilio mirties dainininkė Céline Dion atvirai apie visa tai prakalbo.

Pasiryžusi sugrįžti į įprastą gyvenimo ritmą dainininkė sutiko duoti kelis interviu. C. Dion net išdrįso ištarti, kad šou turi tęstis.

„Taip, aš verkiu, taip, aš juokiuosi, taip, aš dar jaučiu malonumą, taip, tai mane dar skaudina, bet aš ir vėl tai darau. Aš tebejaučiu aistrą būti čia“, - pareiškė atlikėja interviu Kvebeko televizijos kanalui TVA. Net jei C. Dion akyse regėti sielvartas dėl vyro netekties, ji patikina, kad stengiasi eiti į priekį ir vėl pajusti gyvenimo skonį. O stengtis privalu ir dėl jųdviejų trijų sūnų. „Kai žiūriu į René-Charles'į, Eddy et Nelsoną, aš matau René. Jis gyvas per juos“, - sakė C. Dion.

Dainininkė nevengė atskleisti itin asmeniškų detalių apie paskutinius kelerius metus, praleistus su sergančiu vyru, ir net paskutines akimirkas. „Aš padėdavau jam nusiprausti, išsivalyti dantis, lydėdavau į tualetą… Jo vyriškam orumui tai buvo didelis smūgis. Paskutinėmis dienomis jis jautėsi labai blogai, nebenorėjo toliau kovoti. Kartais būdavau su juo šiurkštoka sakydama: „Tu miręs ar gyvas? Kelkis ir gyvenk!“ Niekas kitas negalėjo to daryti, nes niekas kitas nemylėjo jo taip, kaip aš“, - kalbėjo C.Dion.

Ji atvirai prakalbo ir apie jai širdį draskančią žaizdą. „René norėjo numirti ant mano rankų, deja, tą vakarą aš dainavau. Jis mirė naktį iš sausio 13-os į sausio 14-ąją. Tikriausiai jis norėjo atsikelti ir nugriuvo ant grindų“, - „Paris Match“ atsivėrė C. Dion. Ji pridūrė, kad paprastai po koncerto, kai vyras jau būdavo išgėręs vaistų, ji ateidavo jį pabučiuoti ir tuomet jis užmigdavo. „Tą vakarą nenorėjau jo žadinti. Kitą rytą jį rado slaugė“, - atskleidė moteris.

„Prieš trejus metus René man padovanojo pliušinį žaislą su didele raudona širdimi. Aš jį padėjau po jo galva. Tuomet ilgai jam kalbėjau: Man viskas gerai, keliauk ramybėje, užteks kentėti. Pasakiau, kad nesijaudintų dėl vaikų“, - skaudžiais prisiminimais toliau dalijosi C. Dion.

Muzikos žvaigždė tikrai nepamirš, kad ją sutvėrė ir į karjeros aukštumas iškėlė būtent jos vyras. Ir ji nenustos dainuoti būtent dėl jo atminimo. Kol kas spindėti scenoje C. Dion nepasirengusi, tačiau tęsia naujo albumo įrašymą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių