Pereiti į pagrindinį turinį

D. Meiželytę keisti gyvenimą paskatino Vėlinės

„Nustojau mylėti save kaip moterį. Nebesirūpinau savimi, nesportavau, kimšdavau traškučius, gulėdavau lovoje ir žiūrėdavau serialus“, – atvirai apie apatiją, apniukusią po skaudžios mamos netekties, pasakoja dainininkė ir renginių vedėja Donalda Meiželytė.

V. Skaraičio / BFL nuotr.

Tačiau mažiau nei prieš metus moteris nusprendė keisti savo gyvenimą, ir šiuos pokyčius paskatino televizijos projektas ir Vėlinės.

Buvusi Seimo narė prisipažįsta, kad  depresija apnyko, kai ji pasiryžo dalyvauti LRT TELEVIZIJOS projekte „Tikri vyrai“. Kariuomenėje reikėjo keltis 6 ryto, daug bėgioti ir tada dainininkė pamatė – sunku judėti, prakaitas liejasi upeliais, po kiekvienos mankštos jautėsi nenusakomai pavargusi.

„Su kolegomis mėnesį praleidome Lietuvos kariuomenėje ir dabar, po laidos kartojimų, žmonės pamatė, kaip pasikeitė mano išvaizda. Kai kas mėnesį numeti vieną-du kilogramus, tai pastebėti labai sunku. Bet kai prieš akis pamatai didžiulę stambią moteriškę su kupra, ir paskui feisbuko paskyroje pamatai tą pačią moteriškę, bet jau visai ne moteriškę, o šiuolaikiškesnę ir lieknesnę, kontrastas tikrai yra“, – pripažįsta D. Meiželytė.

Pasak dainininkės, jos organizmas tiesiog buvo apnuodytas nesveiku maistu. Dirbdama D. Meiželytė nieko nevalgydavo, todėl maisto prisikimšdavo grįžusi paryčiais.

Moteris nusprendė keisti savo gyvenimą ne nuo pirmadienio ar Naujų metų, o čia ir dabar: greitai namuose atsirado dviratis, atsilenkimų tiltelis.

„Pradėti tą savikaitą mane paskatino Vėlinės, nors gal skamba keistai. Dėl didelio antsvorio jutau milžinišką nuovargį, po darbų gulėjau paslika lovoje ir mąsčiau – tikriausiai dabar tėveliai žiūri iš dangaus į mane ir galvoja: tai ką ta Doncė čia sau išsidirbinėja? Pagalvojau, kad jie tikrai nenorėtų nuo debesies matyti savo mylimo vaiko tokioj apatijoj ir liūdesy. Tai buvo mano stimulas“, – tikina dainininkė.

Plačiau – LRT TELEVIZIJOS laidoje „Stilius“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų