Quantcast

Futbolo čempionato finale žibėjo pasaulinės žvaigždės

  • Teksto dydis:

Per pasaulio futbolo čempionato finalą šį sekmadienį Vladimiras Putinas šnekučiavosi su Angela Merkel, o Davidas Beckhamas (Deividas Bekemas) buvo apkabinęs Pele (Pelė).

Per pasaulio futbolo čempionato finalą šį sekmadienį Vladimiras Putinas šnekučiavosi su Angela Merkel, o Davidas Beckhamas (Deividas Bekemas) buvo apkabinęs Pele (Pelė).

Tomas Brady (Tomas Bradis) iš VIP ložės stebėjo, kaip jo žmona Gisele Bundchen (Žizel Bundšin) prieš finalines rungtynes įneša į aikštę trofėjų.

Mickas Jaggeris (Mikas Džageris) ir LeBronas Jamesas (LeBronas Džeimsas) taip pat buvo Marakanos stadione ir matė, kaip Vokietijos rinktinė per pratęsimą įveikė argentiniečius rezultatu 1:0.

Stadione buvo daug įžymybių, pradedant nuo Shakiros (Šakiros), kuri dainavo per uždarymo ceremoniją, ir gitara pagrojusio Carloso Santanos (Karloso Santanos).

Nuaidėjus finaliniam švilpukui, Vokietijos kanclerė A.Merkel pašoko iš savo vietos ir triumfuodama iškėlė į viršų rankas. Ji šiltai apkabino vokiečių žaidėjus, jiems atsiimant savo medalius.

Kanclerę į abu skruostus pabučiavo Brazilijos prezidentė Dilma Rousseff (Dilma Rusef).

Toliau su sveikinimais laukė Rusijos prezidentas V.Putinas ir FIFA prezidentas Seppas Blatteris (Sepas Blateris).

V.Putinas finalą žiūrėjo patogiai įsitaisęs, o jo dešinėje sėdėjęs Tarptautinio olimpinio komiteto (TOK) prezidentas Thomas Bachas (Tomas Bachas) buvo palinkęs į priekį ir atidžiai stebėjo, kaip žaidžia jo gimtosios Vokietijos rinktinė.

Prezidentei D.Rousseff kelias minutes vėluojant į antrą kėlinį, V.Putinas pasinaudojo proga ir prisėdo jos vietoje, kad dar šnekteltų su A.Merkel.

Amerikietiškojo futbolo komandos „New England Patriots“ puolėjas T.Brady sėdėjo maždaug per 10 m nuo V.Putino, bet stovėjo ir plojo kaip paprastas gerbėjas, kai jo žmona drauge su Carlesu Puyoliu (Karlesu Pujoliu) – svarbiu Ispanijos pergalingos 2010 metų rinktinės žaidėju – pristatė trofėjų.

Vėliau G.Bundchen prisidėjo prie vyro ir stebėjo rungtynes iš sekcijos, kur sėdėjo pasaulio čempionų vardą pelnę žaidėjai ir uždarymo ceremonijos muzikantai su šeimomis.

Shakira ir Gerard‘as Pique (Žeraras Pikė) tiko abiem kategorijoms; Ispanijos ir „Barcelona“ gynėjas laikė jųdviejų su dainininke pusantrų metų sūnelį Milaną.

Nenuostabu, kad D.Beckhamas su savo vaikais turbūt pasižymėjo labiausiai.

Buvusi Anglijos žvaigždė, kuri, kaip žinia, buvo išvaryta iš aikštės per Anglijos galiausiai pralaimėtas rungtynes su Argentina 1998 metų pasaulio čempionate, atvyko su sūnumis Brooklynu (Bruklinu), Cruzu (Kruzu) ir Romeo, visi – su šios Pietų Amerikos komandos marškinėliais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių