Pereiti į pagrindinį turinį

I. Swan – nustebusi: pasidalijo vieta, apie kurią sužinojo tik po 33-ejų gyvenimo metų

2024-09-05 16:16 diena.lt inf.

Baidarės – puiki vasaros pramoga, suteikianti galimybę pasimėgauti gamtos ramybe ir draugų kompanija. Aktyviai laisvalaikį leidžianti nuomonės formuotoja Ieva Swan išbandė daugybę Lietuvos upių, tačiau net nenumanė, kad viena gražiausių ir įspūdingiausių plaukimo trasų yra visai čia pat – Vilniuje.

Įspūdžius iš plaukimo garsi moteris aprašė socialiniame tinkle „Instagram“.

Įrašu I. Swan sutiko pasidalinti su LNK.LT skaitytojais.

„33 metus reikia pragyventi Vilniuje, kad sužinotum, jog Vilnelė, tekanti miesto centru, yra nepaprastai graži ir apibūdinama kaip viena ekstremaliausių upių Lietuvoje“, – nuostabą išreiškė nuomonės formuotoja.

33 metus reikia pragyventi Vilniuje, kad sužinotum, jog Vilnelė, tekanti miesto centru, yra nepaprastai graži.

I. Swan kiekvienais metais plaukia baidarėmis, todėl ji yra aplankiusi nemažą dalį Lietuvos upių, o Vilnelės, tekančios per Vilniaus centrą, dar nebuvo bandžiusi.

Tiesa, moteris jautėsi šiek tiek sutrikusi, mat niekas niekada nepasiūlė praplaukti stulbinančio grožio upe, kuri yra I. Swan gyvenamajame mieste.

„Galima rinktis skirtingas trasas, tiek trumpas, tiek ilgesnes, o norintiems patirti nuotykius, rekomenduojama plaukti pavasarį, kuomet upė – patvinusi“, – rekomendacijomis su sekėjais dalijosi nuomonės formuotoja.

I. Swan neslėpė, jog minėtos upės vingiai, žalios pakrantės ir miesto vaizdai sužavėjo tiek ją, tiek plaukusius draugus.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ieva Swan (@ievaswan)

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų