Pereiti į pagrindinį turinį

K. Hudson ir K. Washington gavo „Glamour“ metų apdovanojimus

2015-06-03 13:45 diena.lt inf.

Kate Hudson (Keit Hadson) ir Kerry Washington (Keri Vašington) antradienį žibėjo būryje kitų žvaigždžių, kurioms Londone buvo įteikti žurnalo „Glamour“ metų apdovanojimai.

Filmo „Per žingsnį nuo šlovės“ ( Almost Famous) žvaigždė, kurią į apdovanojimų teikimo ceremoniją atlydėjo jos motina aktorė Goldie Hawn (Goldi Hon), gavo prizą už verslą, įvertinus jos darbą kartus su bendraminčiais 2013 metais įkurtoje bendrovėje „Fabletics“.

Sakydama padėkos kalbą K.Hudson dėkojo savo garsiajai mamai už tai, kad ši padėjo jai tapti sėkminga aktore, verslininke ir mama.

„Mane užaugino neįtikėtinai ambicinga mama, bet savo ambicijomis ji siekė didesnio tikslo. Kaip tikra Goldie ji tai darė dėl visų moterų. Šiandien mes visos esame čia ir mums reikia remti vienoms kitas, sukurti paramos sistemą. Kartu mes esame galingesnės“, – sakė ji.

Tuo metu „Skandalo“ (Scandal) žvaigždė K.Washington gavo tarptautinės televizijos aktorės prizą, kurį jai įteikė prancūzas avalynės dizaineris Christianas Louboutinas (Kristianas Lubutenas), o juostos „Visko teorijos“ (The Theory of Everything) aktorė Felicity Jones (Felisiti Džouns) gavo metų filmų aktorės prizą.

Kiti apdovanojimai atiteko Kaley Cuoco-Sweeting (Kaili Kvoko-Sviting), kuri buvo pripažinta metų komedijų aktore, modeliui Suki Waterhouse (Suki Voterhaus) – apdovanotai metų proveržio prizu, dainininkei ir televizijos šou „Jungtinės Karalystės balsas“ komisijos narei Rita Ora (Ritai Orai), gavusiai apdovanojimą kaip metų televizijos asmenybei. Taip pat buvo apdovanotos Ellie Goulding (Eli Gulding), komikė Amy Schumer (Eimi Šumer), teatro ir kino aktorė Gillian Anderson (Džilian Anderson) ir NBC serialo „Unbreakable Kimmy Schmidt“ Ellie Kemper (Eli Kemper), kuri gavo specialųjį redakcijos prizą.

Škotų didžėjus Calvinas Harris (Kalvinas Haris) buvo vienintelis, gavęs metų vyro apdovanojimą.

„Mano mama bus be galo sužavėta – niekada nesu buvęs tokiame renginyje per visą savo gyvenimą. Jaučiu, kad pasakysiu blogiausią vakaro kalbą, kadangi tai bus vienintelė vyro kalba“, – sakė jis, atsiimdamas apdovanojimą.

Dvyliktoji „Glamour“ apdovanojimų ceremonija vyko Londono centre „Berkley Square Gardens“. Tarp daugybės ceremonijoje dalyvavusių žvaigždžių galima buvo pamatyti dainininką Jamesą Bay (Džeimsą Bei), „Sostų karų“ (Game of Thrones) žvaigždę Maisie Williams (Meisi Viljams) ir komikę Jennifer Saunders (Dženifer Sonders).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų