Pereiti į pagrindinį turinį

K. Meseguer apie „blondės su geliku“ personažą: žmonėms reikia cirkų, dramų ir komedijos

Norėtųsi sakyti, kad Kristina Meseguer abejingų nepalieka. Kristina žmonės stebi ekranuose ir satyriškuose socialinių tinklų įrašuose. Visgi kalbėtis ramią Žolinės dieną tenka su kita – ta, kuri ilgą laiką nuo dėmesio slėpėsi ir bėgo. Su ta, kuri maloniai nustebina paprastumu, kuklumu ir atvirumu. Žaibiškai viena populiariausių šalies moterų tapusi Kristina atvirai papasakojo, kas lieka už vaidmens, kokios kalbos sklando Alytuje ir kaip pildosi svajonės, kai nori, tiki ir labai stengiesi.

Praėjusiais metais pasirodžius filmui „Barbė“, į viešuma iškilo diskusijos, ką ši lėlė simbolizuoja. Vieni teigė, kad tai – senamadiškas, kenksmingas moteriškumas, paremtas vien išvaizda. Kiti Barbę vadino įrodymu, kad mergaitės gali būti tuo, kuo tik nori – mamomis, veterinarėmis, astronautėmis ar prezidentėmis.

Alytiškė K. Meseguer išvaizda primena legendinę lėlę. Vieną barbišką pusę ji meistriškai demonstruoja vaidmeniu socialiniuose tinkluose. Už „turtingo „dzieduko“ ispano“ ištekėjusi paviršutiniška „blondė su geliku“ per kelis mėnesius užkabino kelis šimtus tūkstančių sekėjų.

Už vaidmens – kitokia Barbė. Daug patirčių išgyvenusi, už save ir sūnų stovėjusi, darbus keitusi ir kantriai laimės siekusi dzūkė.

„Gyvenimas truputį išmaudo š... ir užgrūdina. Mano „skūra“ labai stora“, – sakė Kristina.

K. Meseguer asmeninio albumo nuotr.

Sėdėdama televizijos grimerinėje, moteris ramiai paprašė čia dirbančios specialistės šiek tiek pašukuoti – nieko ypatingo nereikia. Kristina šiltai šypsojosi, o jos akys lakstė, stebėdamos jai vis dar gan naują pramogų pasaulio virtuvę.

Išsitraukusi telefoną ji tarsi persijungia. Filmuodama „Instagram“ auditorijai skirtą vaizdo įrašą, Kristina kalba kitaip, net kitaip juda ir trumpą pasisveikinimą su sekėjais pabaigia vyšnaite ant torto. „Svarbiausia padarykite, kad gražiai atrodyčiau, o visa kita „dzin“, – sakė Kristina jos plaukus kedenančiai specialistei. Kamerai išsijungus – vėl atgal į jausmą, kad plepi su sena pažįstama.

Bet ko žmonėms reikia? Cirkų, dramų ir komedijos.

„Mokykloje man buvo labai sudėtinga stovėti prieš klasę. Anksčiau vengiau dėmesio, scenos ir visko, kas su tuo susiję“, – pasakojo Kristina.

Dabar moteris tuo mėgaujasi – vos per keletą mėnesių su kandžiu paviršutiniškos blondinės personažu ji tapo viena garsiausių nuomonės formuotojų Lietuvoje.

„Pasirinkau gerą priėjimą, tokios „durnelės“. Bet ko žmonėms reikia? Cirkų, dramų ir komedijos. Kartais juokinga, kad žmonės nesupranta, jog tai – personažas. Net Alytuje tie, kas manęs nepažįsta, būna draugų klausinėja: „Klausyk, o tai ji tikrai tokia trenkta?“ – juokėsi moteris.

Šalia Kristinos visose jos avantiūrose – vyras Enrique, padrąsinantis siekti svajonių ir netgi dalyvaujantis jų įgyvendinime. Ispanas paskatino nusispjauti į tai, ką kažkas aplink mano, žmonių, kurių nuomonė tikrai svarbi, yra vos keletas.

„Enrique sakė, kad negalėsiu būti garsi, jei nesusitvarkysiu su „heiteriais“, – apie svarbiausią psichologinį barjerą kalbėjo šviesiaplaukė.

K. Meseguer asmeninio albumo nuotr.

Nuo vaidmens Kristina sakė nepavargstanti. Kaip ir dažnas aktorius, vaidindama personažą ji jaučiasi saugesnė – lyg ir taip stora oda dar labiau suragėtų.

„Juk ne visada esu ta blondė. Bet kai tai įjungiu, jaučiuosi gerai – atsiskleidžiu, tame atsipalaiduoju. Jei užduoda klausimus tikrajai man ir mano personažui, mano personažui atsakyti į juos yra lengviau“, – sakė K. Meseguer.

Ji neslėpė, kad tikroji Kristina ir ta, kurią sekėjai ir žiūrovai mano ekranuose, turi nemažai sąlyčio taškų.

„Personažas yra aš, tik labai stipriai persūdyta“, – atskleidė pašnekovė.

Tada, kai Kristinai kilo mintis kurti personažą, ją palaikė toli gražu ne visi.

„Kai pradėjau, mažai kas suprato ir daug kas nepalaikė. Ėjau prieš visą pasaulį ir nugalėjau!“ – juokėsi ji.

Svarbiausias sirgalius – jau suaugęs Kristinos sūnus, studijuojantis renginių vadybą. Anot mamos, pasirinkta profesija padėjo jaunuoliui suprasti ir įvertinti, ką ir kodėl ji daro.

„Iš pradžių jis žiūrėjo keistokai, bet labai greitai viską pagavo. Jis supranta, kad tai vaidmuo, kuo jis naudingas ir kad kol kas viską gerai pasirinkau“, – sakė K. Meseguer.

K. Meseguer asmeninio albumo nuotr.

Kažkada buvusi labai drovi, dabar Kristina nori visko ir sau ribų nebrėžia. Ji yra diplomuota teisininkė, psichologijos ir slaugos studentė, grožio procedūrų specialistė. Kuo ne Barbė? Darbo nebijo, charizmos turi nors vežimu vežk, o artimiausi žmonės palaiko beatodairiškai.

Kartu su vyru Ispaniją į Lietuvą išmainiusi moteris sakė, kad džiaugiasi, jog viskas susiklostė būtent taip.

„Mano tikslas buvo išpopuliarėti, bet nežinojau, kaip tai padaryti. Nutiko taip, kad tiesiogine prasme išsipildė mano svajonė. Norą buvau aprašiusi, mėgstu taip daryti – užsirašyti svajones. Išsipildė kaip išsipildė. O ką darysiu toliau? Ką tik noriu!“ – sakė K. Meseguer.

Taip pat žiūrėkite: vaidmenyje – visu šimtu procentų. K. Meseguer LNK projekte „Pelenė princesė“

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Julita

Šaunuolė dzūkaitė! Iš tiesų nėra tokia naivi ir kvaila. Prijaučiu ir suprantu jos humorą ir rolę. Aš taip pat dzūkė, o man tik 74-eri. Sėkmės Tau!
0
0
Visi komentarai (1)

Daugiau naujienų