Pereiti į pagrindinį turinį

Kas geriau po skyrybų pasirūpintų vaiku – bedarbė mama ar turtingas tėtis?

2016-11-18 13:10 diena.lt inf.

Statistikos duomenimis, Lietuvoje išsiskiria 60 procentų susituokusių porų. Dažniausiai iširus santuokai vaikai lieka gyventi su mama. LRT nuomonių žaidimas „Paklauskim Lietuvos“ klausia: kas geriau po skyrybų pasirūpintų vaiku – bedarbė mama ar turtingas tėtis?

Shutterstock nuotr.

Šešios moterys tiesioginiame eteryje bandys atspėti labiausiai tautai priimtiną atsakymo variantą. Trys tituluotos gražuolės – Vaida Grikšaitė-Česnauskienė, Agnė Kavaliauskaitė ir Elita Citovičiūtė rungsis su trimis senjoromis: nepailstančia aerobikos pradininke Lietuvoje Joana Bartaškiene bei dviem jos draugėmis.

„Sudėtingas klausimas ir labai sunku nuspėti tautos pasirinkimą... Tačiau aš manau, kad pinigai čia neturi reikšmės. Vaikui reikia ne eurų, o abiejų tėvų meilės, net jei jie ir išsiskyrę“, – sako „Mis Lietuva 2013“ rinkimuose „Mis Publika“ tapusi E. Citovičiūtė.

Prieš dvejus metus gražiausia Lietuvos mergina pripažinta A. Kavaliauskaitė įsitikinusi, kad tiek mama, tiek tėtis sugebėtų tinkamai pasirūpinti savo vaiku. „Mūsų moterys yra tokios šaunios, kad jos iš paskutiniųjų, net ir neturėdamos darbo, dažniausiai sugeba suteikti vaikui tai, kas reikalingiausia. O dabar jau ir tėčiai vis dažniau įrodo, kad gali tinkamai pasirūpinti savo vaikais. Tačiau mama visada liks mama...“, – sakė ji.

Nuomonių žaidimas „Paklauskim Lietuvos“ – šį vakarą, 19.30 val. tiesiogiai per LRT televiziją. Vedėjas Ignas Andriukevičius.

Jeigu ir Jūs norite dalyvauti ir išsakyti savo nuomonę, bet dar neturite balsavimo programėlės – ją rasite „Google Play“, „App Store“ arba LRT.lt programėlių skyriuje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų