Pereiti į pagrindinį turinį

K.Jatautaitė iš džiazo nėrė į šokių muzikos sūkurį

2012-05-06 16:11
K.Jatautaitė iš džiazo nėrė į šokių muzikos sūkurį
K.Jatautaitė iš džiazo nėrė į šokių muzikos sūkurį / Asmeninio archyvo nuotr.

Džiazo atlikėja, grupių „Cappella‘A“ bei „Studija“ vokalistė Kristina Jatautaitė uostamiesčio publikai atsiskleidė kiek netikėtu amplua.

Viename Klaipėdos klube šeštadienio vakarą pirmąkart uostamiestyje buvo pristatytas bendras Kristinos ir žinomo didžėjaus, šokių muzikos prodiuserio Justino Chachlausko – Virus J bendras projektas.

Net ir daugeliui ištikimų gerbėjų ši atlikėjos veiklos pusė sukeltų nemenką nuostabą, nors joje klaipėdietė jau taipogi spėjo užkariauti pripažinimą.

„Gal dėl to, kad šio projekto iki šiol neteko pristatyti Klaipėdoje?“ – kuklinosi atlikėja, kurios balsas populiariose šokių muzikos kompozicijose skamba jau ne vienerius metus.

Nepaisant to, atlikėja neneigė, jog vargu ar galėtų pavadinti save šio žanro žinove.

„Stilistine prasme man tai buvo visiškas atradimas, tai visai kita, nei man įprasta, veikla, – prisipažino pašnekovė. – Žinoma, čia galioja tam tikri kanonai, bet viskas atėjo per praktiką, tokių dalykų universitetuose nemoko.“

Su Virus J Kristina yra įrašiusi ne tik studijinių darbų, nusifilmavusi vaizdo klipuose, bet ir gyvai koncertuoja įvairiuose Vilniaus bei Kauno klubuose. Tad šio vakaro pasirodymas gimtajame mieste atlikėjai taps savotišku debiutu.

Pasak Kristinos, bent trejetas bendrų su Virus J kūrinių sėkmingai sukosi šalies radijo eteryje.

„Pasirodo, jie buvo ir topuose – aš pati nelabai šią informaciją seku, Justinas mane informuoja. Kad ir pats pirmasis kūrinys – “Polyphony„, kuris pakankamai ilgai skambėjo eteryje. Atrodo, daugelis jį žino, bet manęs jame neatpažino. O kai išeina iš kalbos, kad čia aš dainuoju, būna nustebimo. Žmonės net manydavo, kad tai ne lietuvių, o koks amerikiečių darbas“, – juokėsi pašnekovė.

O šokių muzikos gerbėjai, ko gero, labai nustebtų sužinoję, kad klaipėdietė dainavo su house muzikos legenda tituluojamu Sandy Rivera, su kuriuo įrašė bendrą kūrinį bei nusifilmavo vaizdo klipe.

„Kiek žinau, kol kas jis guli stalčiuje ir laukia savo momento. Tikiuosi, kol išeis į viešumą, moraliai nepasens“, – šmaikštavo klaipėdietė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų