Pereiti į pagrindinį turinį

Laiškas Kalėdų Seneliui kauniečiui atnešė kelionę į Maroką

2012-12-29 09:03
Laiškas Kalėdų Seneliui kauniečiui atnešė kelionę į Maroką
Laiškas Kalėdų Seneliui kauniečiui atnešė kelionę į Maroką / Andriaus Aleksandravičiaus nuotr.

Dienraščio konkursą „Laiškas Kalėdų Seneliui“ laimėjo kaunietis penkių vaikų tėvas Raimundas Secevičius. Jam atiteko pagrindinis prizas – kelionė į Maroką dviem asmenims.

Laukia netikėtumų

„Norėčiau, kad kelionę laimėtų žmogus, kuris iki šiol neturėjo galimybės keliauti. Tačiau jis turėtų būti savimi pasitikintis, pasirengęs įvairiems netikėtumams“, – traukdamas laimingąjį laišką sakė prizą įsteigęs „Magelano kelionių“ vadovas Dainius Kinderis.

Rankose palaikydamas tai vieną, tai kitą laišką, kuriuos buvo atsiuntę grupei „Diena Media News“ priklausančių dienraščių „Vilniaus diena“, „Klaipėda“ ir „Kauno diena“ skaitytojai, galiausiai D.Kinderis susirinko penkis. „Dovile, sakyk skaičių iki penkių“, – į „Kauno dienos“ rinkodaros projektų vadovę Dovilę Miknevičiūtę kreipėsi garsus keliautojas.

Laimėtoju paskelbus pirmojo laikyto laiško autorių, keliautojas įniko jį apžiūrinėti ir skaityti.

„Mielas Kalėdų Seneli, – laišką pradėjo jo autorius R.Sacevičius. – Jums rašo šeima: tėtis Raimundas, mama Virginija ir penki nykštukai – vaikučiai Marija, Justinas (prideda piešinį), Gabrielė, Augustinas ir Martynas.“

Kauniečiai teigė norintys pasidžiaugti, kad šventes sutinka sveiki ir laimingi, padėkoti už gautas žinias. „Mes visi tebetikime, kad Kalėdų Senelis yra. Yra kiekvieno mūsų širdyse. Didesnis ar mažesnis, bet yra“, – teigė laiško autorius.

Atiteko išskirtinė kelionė

„Laimėtojui atitenka išskirtinė kelionė“, – pasakojo D.Kinderis. Jis pažadėjo, kad per 10 dienų kelionę ją laimėjęs R.Sacevičius su pasirinktu kompanionu išvys skirtumą tarp tikrojo Maroko ir turistams dažniausiai rodomų vaizdų.

Kauniečio laukia žygis kupranugariais, kelionė kalnų serpantinais, viešnagės senoviniuose kaimuose, oazėse, nakvynės dykumoje, buvusių didikų rūmuose su nuostabiais sodais, terasomis ant stogo.

Visi „Magelano kelionių“ siūlomi maršrutai yra sudaryti ir išbandyti paties D.Kinderio. „Esu buvęs 17-oje Afrikos valstybių, bet labiausiai man patinka Marokas. Tai yra įvairiaspalvė šalis. Pavyzdžiui, joje yra ir kalnų, ir dykumų, ir sniego“, – kalbėjo keliautojas, organizuojantis keliones į sunkiai eiliniam turistui pasiekiamas šalis, regionus ar miestus.

Prizai – ir mažiesiems

Antrą vietą konkurse užėmė ir reabilitacijos centro „Ostemeda“ netoleravimo testą laimėjo 45 metų Algimantas Umbražūnas iš Klaipėdos, atsiuntęs eiliuotą laišką Kalėdų Seneliui.

Trečioji vieta ir prekybos centro „Molas“ dovanų kuponai, kurių vertė – 300 litų, atiteko atiteko 26 metų Tomui Balčiūnui iš Vilniaus. Originaliai apipavidalintame laiške vyras prašė Kalėdų Senelio prašė pagalbos užkrėsti jo draugus noru keliauti. „P.s. Norėčiau tau priminti savo vieną praėjusių metų norą: 2011-aisiais turbūt nespėjai jo išpildyti, nes nebuvo sniego ir rogėmis buvo sunku keliauti... Tai šiemet dar kartą prašau, kad gal galėtum sutaisyti tą sugedusią rozetę (ji yra vonioje virš kriauklės)“.

Nenuėjo veltui ir jauniausių dienraščio skaitytojų pastangos piešti bei rašyti Kalėdų Seneliui laišką.

300 litų vertės prekybos centro „Senukai“ dovanų kuponą laimėjo 14-metė Justina Virbalaitė iš Kauno. „Mano mama dirba vaikų namuose. Dažnai girdžiu pasakojimus apie tų vargšelių bėdas ir man jų labai gaila. Kai ateinu pas mamą, matau tų vaikų akis, o jose matau tiek liūdesio ir man kyla noras jiems kaip nors padėti, bet niekaip nesugalvoju kaip. (...) Todėl labai noriu Tavęs paprašyti, padėk tiems vaikams susirasti kitus namus, kur jie jaustųsi laimingi“, – rašė J.Virbalaitė.

200 litų vertės prekybos centro „Senukai“ dovanų kuponu bus apdovanota devynmetė Lukrecija Jankauskaitė iš Kretingos.

100 litų vertės prekybos centro „Senukai“ dovanų kuponas atiteko penkiamečiam Matui Rimkūnui iš Garliavos.

Finalinėje loterijoje dalyvavo po 20 originaliausių laiškų, gautų iš Kauno, Klaipėdos ir Vilniaus apskričių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų