Pereiti į pagrindinį turinį

Monako kunigaikštienė Charlene laukiasi dvynių

2014-10-09 10:45
BNS inf.
Scanpix nuotr.

Monako kunigaikštienė Charlene (Šarlen), iš Pietų Afrikos Respublikos (PAR) kilusi Monako kunigaikščio Alberto II žmona, laukiasi dvynių, kurie turi gimti metų pabaigoje, ketvirtadienį paskelbė rūmai.

„Monako kunigaikštis ir kunigaikštienė laimingi galėdami patvirtinti, kad metų pabaigoje ... laukia dvynių“, – sakoma rūmų pareiškime, kuriuo patvirtinamas anksčiau šią savaitę paskelbtas žurnalo „Hello!“ pranešimas.

36 metų Charlene, kuri yra gimusi Zimbabvėje, o vaikystėje su šeima persikraustė į PAR, už 56 metų Alberto ištekėjo 2011-aisiais.

Dvyniai, kurie, kaip sosto įpėdiniai, šiuo atžvilgiu pakeis Alberto seserį Caroline (Karolin), bus pirmi buvusios plaukikės ir olimpietės Charlene vaikai. Jie taip pat bus Holivudo superžvaigždės Grace Kelly (Greis Keli) vaikaičiai.

Albertas, kuris 2005 metais soste pakeitė savo tėvą ir G.Kelly sutuoktinį kunigaikštį Rainer (Renjė), jau turi du vaikus iš santykių, kuriuos buvo užmezgęs dar tada, kai buvo vienas geidžiamiausių viengungių pasaulyje.

JAV gimusi jo dukra Jazmin (Džazmin), kurios motina yra buvusi padavėja Tamara Rotolo, neseniai Amerikoje baigė universitetą.

Kunigaikštis daug metų neigė, kad yra jos tėvas, kol DNR testai parodė priešingai – kai mergina jau buvo paauglė.

Kunigaikštis dar turi jaunesnį sūnų Alexandre'ą Coste'ą (Aleksandrą Kostą), iš santykių su buvusia „Air France“ stiuardese Nicole Coste (Nikol Kost).

Pagal Monako paveldėjimo įstatymus, nė vienas iš dviejų pripažintų nesantuokinių vaikų neturi jokių teisių į karališkuosius titulus ir Alberto įpėdinių statusą.

Tačiau jie turi teisines teises į dalį jo didžiulio asmeninio turto, kurį žurnalas „Forbes“ vertina daugiau kaip milijardu dolerių.

Nuo pat to laiko, kai pasirodė pranešimas, kad Charlene kelios dienos prieš vestuves bandė pabėgti iš Monako nusiminusi dėl gandų, esą netrukus pasirodys detalės ir apie trečią Alberto nesantuokinį vaiką, ne kartą buvo pranešta, kad kunigaikščio ir kunigaikštienės santuoka yra prie žlugimo slenksčio.

Buvo nemažai pranešimų, kad pora bent jau dalį savo medaus mėnesio praleido atskiruose viešbučiuose, o nuolat pasirodančios nuotraukos, kuriose kunigaikštienė atrodo nusiminusi, padėjo pakurstyti kalbas, kad ji yra prislėgta.

Ši žavinga šviesiaplaukė, išsaugojusi plaukikės sudėjimą, yra kilusi iš vokiškų šaknų turinčios vidurinės klasės šeimos, kuri iš Zimbabvės į PAR persikraustė, kai jai buvo 11.

Ji buvo PAR komandos narė 2000 metų Sidnėjaus olimpiadoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų