Pereiti į pagrindinį turinį

„Paklauskim Lietuvos“ nuomonių dvikova: Vilnius prieš Kauną

2016-10-14 08:02 diena.lt inf.

Kauniečiai prieš vilniečius. Taip būtų galima apibūdinti penktadienį LRT nuomonių žaidime „Paklauskim Lietuvos“ įvyksiančią kovą. 

LRT nuotr.

Vilniečių komandai atstovaus žinomi žurnalistai ir geri draugai Jurga Baltrukonytė, Algis Kriščiūnas bei Arnoldas Lukošius. Kauniečių komandoje – šou verslo atstovai: Merūnas ir Erika Vitulskiai bei šokėja Eglė Straleckaitė.

Išgirdusi klausimą „Kurios socialiniuose tinkluose publikuojamos fotografijos erzina labiau?“, populiaraus žurnalo jaunimui redaktorė Jurga Baltrukonytė buvo atvira. „Aš esu tolerantiškas žmogus, todėl pateisinu mamytes ir tėvelius, kurie, apimti lengvo pamišimo, socialiniuose tinkluose giriasi savo vaikais. Aišku, viskam turi būti ribos ir nebūtina pranešinėti vaizdiškai apie kiekvieną vaiko kakutį ar sysiuką“, –  sakė ji.

Jurgai pritarė ir žurnalistas Arnoldas Lukošius. „Mane labiausiai erzina maisto nuotraukos. Bet jei šio atsakymo pasirinkimo variantuose nėra, tuomet kai poros ima demonstruoti socialiniuose tinkluose savo jausmus – štai kas „užknisa”. „Kai porelės pradeda „postinti“ savo nuotraukas ir jų būna itin daug, atrodo, kad jie bando įtikinti ne tik kitus, bet ir save, kad jų santykiai labai tvirti“, –  Arnoldui pritaria J. Baltrukonytė.

Šokėja Eglė Straleckaitė prisipažino, kad socialiniai tinklai jai – geras būdas prasiblaškyti, sužinoti paskutines naujienas iš bičiulių gyvenimo ir informacijai apie renginius gauti. „Aš feisbuke praleidžiu nemažai laiko, pati įkeliu savo nuotraukų. Gal todėl aš labai atlaidžiai žiūriu ir į tuos, kurie virtualioje erdvėje dalinasi savo asmenukėmis, vaikų nuotraukomis ar demonstruoja jausmus. Draugų publikuotas, bet man nepatinkančias naujienas ar fotografijas aš tiesiog praleidžiu pro akis“, –  sakė ji.

Smalsuoliai, aplankantys Merūno Vitulskio „Facebook“ paskyrą pastebėjo, kad asmeninio gyvenimo momentų ten beveik nėra. „Aš dažniausiai įkeliu su savo muzikine veikla susijusią informaciją ar nuotraukas, vaizdo įrašus. Dažnai paspaudžiu „patinka“ prie savo kolegų ir draugų skelbiamų naujienų. Šeimos ar vaikų nuotraukų neviešinu, nes mes ir taip esame vieši žmonės, mūsų atvaizdų pilna visur –  reikia pasilikti šiek tiek privatumo. O labiausiai mane erzina, kai žmonės ima viešinti savo jausmus viešojoje erdvėje. Manau, to labiausiai nereikėtų daryti“, –  sakė Merūnas.

O kokie poelgiai labiausiai erzina jus? Atsakyti galėsite jau šio penktadienio vakarą 19:30 val. nuomonių žaidime „Paklauskim Lietuvos“ – tiesiogiai per LRT televiziją. Laidos vedėjas Ignas Andriukevičius.

Norite išsakyti savo nuomonę, bet dar neturite balsavimo programėlės – ją rasite „Google Play“, „App Store“ arba LRT.lt programėlių skiltyje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų