Pereiti į pagrindinį turinį

Supermodelis M. Miller laukiasi jau ir antro vaiko

2014-11-04 08:05 diena.lt inf.
Scanpix nuotr.

Supermodelis Marisa Miller (Marisa Miler) laukiasi antro vaiko.

Buvusi „Victoria's Secret“ žvaigždė ir jos vyras, muzikos prodiuseris Griffinas Guessas (Grifinas Gesas) broliuką arba sesutę savo metų ir 10 mėnesių amžiaus sūnui padovanos pavasario pabaigoje.

36 metų M.Miller People.com sakė: „Būti motina buvo didžiausia palaima mano gyvenime. Galėjimas vėl visa tai patirti išties jaudina“.

M.Miller ištekėjo 2006 metų balandį. Po šešerių metų, 2012-ųjų gruodį, sutuoktiniams gimė sūnus Gavinas Lee Guessas (Gevinas Li Gesas).

Pirmojo nėštumo metu „Sports Illustrated“ žvaigždė iki pusės nuoga pozavo „Allure“ ir tose įspūdingose nespalvotose nuotraukose pademonstravo nėščiosios pilvuką.

„Visuomet jaučiau, dar prieš pastodama, kad geriau yra pabrėžti savo linijas. Svarbu išties parodyti pilvą“, – žurnalui sakė puikius genus turinti šviesiaplaukė, kai jos buvo paklausta apie tas nuotraukas.

Ji pridūrė, jog nėštumas daug ko išmokė ją apie jos kūną ir apie tai, ką jis gali.

„Priimk viską ir visus pasikeitimus, – tuo metu sakė ji. – Anksčiau niekada neturėjau svarstyklių, bet svorio priaugimas yra tavo pažangos fiksavimo dalis. Taip, mačiau skaičius, kurių anksčiau niekada nebuvau mačiusi, bet nesijaudinau, nes turėjau naują tikslą“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų