Pereiti į pagrindinį turinį

T. Hollandas apie Žmogaus-voro vaidmenį: juo noriu būti 20-imt metų

2017-05-23 07:46 diena.lt inf.

Panašu, jog Žmogaus-voro gerbėjams gali tekti priprasti prie naujo jo veido. Aktorius Tomas Hollandas, kuris debiutavo filme „Kapitonas Amerika: Pilietinis karas“ (angl. „Captain America: Civil War“), pareiškė, jog nori vaidinti Žmogų-vorą dar 20 metų.

Tomas Hollandas Tomas Hollandas

Nors minėtame filme T. Hollandas pasirodė tik dvejose scenose, atrodo, įspūdį paliko gerą. Pats T. Hollandas dar iki pradedant filmuotis naujausioje serijos dalyje „Žmogus-voras: grįžimas namo“ (angl. „Spider-Man: Homecoming“) buvo didelis šio personažo gerbėjas.

Pats aktorius tokį ketinimą komentuoja taip: „Peterio Parkerio personažą komiksuose matome kaip 15-os metų berniuką, kuris dabar jau 35-ių metų vyras. Dabar aš žinau, ką aš noriu daryti, ir to jau pradėta imtis salėje. Būtų šaunu, jeigu tai įvyktų, nes tai reikštų, kad būčiau Žmogumi-voru labai ilgai.

Kol kas ilgiausiai Žmogų-vorą vaidino Tobey Maguire‘as, vaidinęs visuose trijuose Samo Raimi režisuotuose Žmogaus-voro filmuose nuo 2002 iki 2007 metų. Tada į P. Parkerio personažą įsikūnijo aktorius Andrew Garfieldas, kuris vaidino dvejose „Nepaprastas Žmogus-voras“ (angl. „The Amazing Spider-Man“) dalyse, pasirodžiusiose 2012 ir 2014 metais. Jeigu ne dvidešimt, tai bent porą metų Žmogumi-voru bus Tomas Hollandas, kuris vaidins atitinkamai 2017 ir 2018 metais pasirodysiančiuose „Žmogus-voras: grįžimas namo“ ir „Keršytojai: Begalybės karas“ (angl. „The Avengers: Infinity War“) filmuose.

Nors šio aktoriaus užmojis skamba nelabai realistiškai, palyginimui Hugh Jackmanas Loganą (angl. „Wolverine“) vaidina jau 17 metų.

www.buvaukine.lt

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų