Quantcast

E. Gentvilas: LRTK seka „verygizmo“ ir „karbauskizmo“ pėdsakais

Grįžti į straipsnį

Nerima

Nerima portretas
Bet juk iš tikrųjų žaloja vaikus: maži vaikai dar nekritiški, jie kopijuoja viską, ir net po daug metų gali išlįsti susiformavę pasamonėje modeliai. Dėl politinių ambicijų keliama audra stiklinėje. Palikite tai specialistams - psichologams ir pedagogams.

Stanislovas

Stanislovas portretas
Dažnai Konservatorių partijos lyderis G.Landzbergis kartoja tai , kad LVŽS valdantieji ir asmeniųkai Premjeras nesupažindino visuminės vienų ar kitų klausimu. Jei visuomenė nebūtu buvusi susipažindinta su S,Skvernelio planais ir darbais tuomet,nei LVŽS partijos lyderio , nei premjero tauta nepalaikytu. O gaunasi kitaip. Kiek suprantu, kad visuomenė labai mažai žino apie šiuolaikinius ir ankstyvesnius konservatorių darbus, kurie kaž kodėl tai slepiami nuo visuminės . Čia mano nuomonė, manau ji ne bus rodoma. :)

Ksrolis

Ksrolis portretas
O kam nesisektu dirbti? Jeigu reiktu tik mastyti ,ne ka kurti , o tik ka uzdrausti ....

Anonimas

Anonimas portretas
getvalas pydaras vis reiskiasi su savo nesamonem geriau nusipraustu,nusiskustu ir nuskustu navicka pidara.

Linksma

Linksma portretas
Gentvilo aš nei myliu,nei nemyliu,bet labai patiko,kaip jis sukėlė pažaliavusiųjų širšalyną.Puola su įtūžiu ir tie,kurių rašliava nei suvokiama,nei įskaitoma.Labai linksma tokias rašliavas skaityti.Rašykit kuo daugiau.

N

N portretas
tas apsepelis gentvilas labia pavydi zaliesems kad jiems sekasi dirbti,o koncervatnikus,lberastus tauta ismete kaip muses is kopustu.

Anonimas

Anonimas portretas
tas apsepelis dar tebedrumzia vaneni, ar atidavei LIETUVAI tuos du milijonus kur pavogiai .

o lyberastai kosmopolitai genderlopai

o  lyberastai kosmopolitai genderlopai  portretas
seka su nuogom rurom Gentvilizmo pedsakais uostydami drimbancias fekalijas, kad is kelio neiskryptu......

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
NUOTRAUKOJE tikras degela

Mociute

Mociute portretas
Na ,man tas filmas is viso slykstus,kamjis is viso gali patikti ,bet kai visa diena rodo filmus, kurie beveik prasideda su scenomis lovoje ir baigiasi tuo paciu ir vaikai gali ziopsoti,kiek nori ,tai sitie Simpsonai nei kiek neblogesni ,vienu meslu daugiau ar maziau ,koks skirtumas?

idomu

idomu portretas
man tai kvatragalviu sau nejau jau europa nesukere normaliu animacijos filmuku

močiutė

močiutė portretas
Simsonus turėjo senai uždrausti, tai pats žemiausio lygio nesamonė vaikams.O šiam žmogeliui turėtų būti gėda pamiršo savo darbelius ir partijos nuodęmes . Neteisk kitų ką gero padarėte dėl Lietuvos žmonių kaip buvote daugumoje su kubiliniu

Makas

Makas portretas
Svarbu, kad nesektu "liberal-gentvilizmo" pedsakais. Tiesa, kaip ten dezutes reikaliukai?

tomas

tomas portretas
Gandragalviai nori sugrąžinti pasakėles, kad vaikučius atneša gandrai, arba jie užauga kopūstų darže, o prieš alkoholį taikyti Saudo Arabijos papročių modelį. Grįžtam į akmens amžių...

Galerijos

Daugiau straipsnių